Lynk & Co: De wagen van de toekomst
©

Lynk & Co: De wagen van de toekomst

Leestijd: 2 min

Lynk & Co is niet zomaar een autobouwer. Of je de luxueuze hybride 01 nu leent, koopt of er een abonnement op neemt: je bent zeker van een wagen met bijhorende diensten die je leven gemakkelijker maken. En daarmee geeft het bedrijf de aanzet voor een nieuwe manier van verplaatsen met aandacht voor het milieu. 

We zijn het er allemaal over eens dat we anders moeten gaan consumeren en ons bewuster moeten verplaatsen. De gemiddelde wagen is slechts 4% van de tijd in gebruik en staat verder stil. We moeten dan ook dringend beginnen nadenken over manieren om de auto’s op de weg beter te benutten. En daar pikt het vernieuwende Lynk & Co op in: ze bieden voor elke behoefte een mobiliteitsoplossing. 

Maandelijks membership

Ben je op zoek naar een verplaatsingsoplossing die net zo flexibel is als jij? Dan is het maandelijks opzegbare membership van Lynk & Co vast iets voor jou. Je ontvangt een auto in perfecte staat en hoeft verder nergens aan te denken. Het geplande onderhoud, de verzekering en wegenbelasting zitten namelijk inbegrepen bij je lidmaatschap. Zo ontvang je zelfs een bericht wanneer je 01 aan een onderhoudsbeurt toe is. Je auto wordt dan opgehaald, meegenomen naar de garage en teruggebracht als hij klaar is. 

De community

Word je member bij Lynk & Co, dan krijg je meer dan een wagen. Members kunnen gebruikmaken van het handige Lynk & Co deelplatform. Daarop kan je ad hoc een 01 huren of  je eigen 01 ter beschikking stellen. Opteer je voor een membership zonder auto, dan betaal je dus enkel wanneer je daadwerkelijk een auto leent. Beschik je over een maandelijks membership of heb je je eigen 01 gekocht, dan kan je wat extra geld (terug)verdienen door je auto te delen met vrienden, familie en andere members van de Lynk & Co community. Of je nou member bent of (nog) niet, iedereen is welkom in de Lynk & Co Club in Antwerpen. Deze vormt een ontmoetingsplek om een kop koffie te drinken, te flexwerken, of geïnspireerd te worden tijdens wekelijkse events met duurzame lokale partners – van cocktail workshops en concerten tot yoga sessies en meer. 

Cruisen in stijl

Voor welke formule je ook kiest, je geniet steevast van een fantastische rijervaring dankzij handige opties als zetelverwarming, het draadloos opladen van smartphones, Apple CarPlay en Android Auto. Verder beschikt de hippe plug-in hybride 01 over een elektrisch bereik van 69 km en een prachtig interieur met econyl stoelbekleding, lederen stuurwiel en panoramisch schuifdak. Je huurt de baanbrekende 01 in het zwart of blauw al voor 550€ per maand of je kan hem vanaf 42.000€ de jouwe noemen. Beslis je te investeren in je eigen Lynk & Co, dan geniet je van een aangename koopervaring zonder gedoe: geen ouderwetse dealers en daarenboven geen keuzestress. De enige keuze die je moet maken is zwart of blauw, verder zit alles wat je nog zou willen reeds inbegrepen.

Vergaderen in de auto

Sinds kort is er in alle Lynk & Co 01 auto’s een vergader-app beschikbaar met toegang tot Microsoft Teams, waardoor je makkelijk kan deelnemen aan audio-vergaderingen in de auto.  Zo hoopt het mobiliteitsbedrijf een veilige manier van vergaderen in de auto aan te bieden en gedoe op de telefoon te voorkomen. De vergader-app is de veertiende app die beschikbaar is in de Lynk & Co 01. Andere apps die ook gebruikt kunnen worden zijn Spotify, Radioline, Audiobooks, Media Player, App Store, Car Sharing, Car Status, Car Guide, Journey Cam, Storyteller, Calendar, Inbox en Co:lab.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Lynk & co.
lynkco.com/nl-be

Lees ook:

Duurzaam en luxueus herbronnen in Waals-Brabant

De impact van duurzaamheid en micro- en macrotrends in de mode

Knokke-Heist: 5 shopadressen voor de zomer

Commercieel team De artikels van >