Vezels, de beste bondgenoten voor gezonde darmen
© ©activia

Vezels, de beste bondgenoten voor gezonde darmen

Leestijd: 1 min

Het darmstelsel is een van de onderdelen van ons lichaam dat instaat voor onze gezondheid, ons welzijn en ons evenwicht. Om er zorg voor te dragen, kan je dagelijks een aantal eenvoudige gewoontes inbouwen.

De voordelen van probiotica

In gezonde darmen wonen duizenden goede bacteriën die helpen bij de opname van voedingsstoffen die anders aan de dunne darm zouden ontsnappen. Probiotica zijn levende micro-organismen die, in de juiste hoeveelheid, een positief effect hebben op je gezondheid. Bepaalde gefermenteerde producten, zoals yoghurt, bevatten probiotica die elk hun eigen nut hebben.

Probiotica en vezels, smaakvol én gezond

De eigenschappen van verschillende probiotica variëren. Sommige, zoals de fermenten in Activia, verbeteren de lactosevertering van het product bij mensen die daar problemen bij ondervinden. Ze geven Activia ook een aangename en zachte smaak. De Activia Vezels en hun overheerlijke recepten voegen meer vezels en probiotica* toe aan je voeding. Granen, kiwi-granen, walnoot-granen, peer-granen … elke Activia Vezels biedt plezier, voordelen én smeuïgheid.DANONE ACTIVIA FIBRES PICK UP (NL)_1x1-177

*De fermenten in de yoghurt. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. © Danone 2019 Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Activia.

Lees ook :

Deze vijf sporten zijn deze lente het proberen waard
Sani Resort: een luxevakantie in een uniek natuurgebied
Moederdagkalender: leg je mama in de watten met de Hydro-Fusion gamma van BaByliss

Commercieel team De artikels van >