Moederdagkalender: leg je mama in de watten met de Hydro-Fusion gamma van BaByliss
© BaByliss

Moederdagkalender: leg je mama in de watten met de Hydro-Fusion gamma van BaByliss

Leestijd: 1 min

Dit jaar valt Moederdag op zondag 14 mei. Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? In samenwerking met Marie Claire organiseert BaByliss gedurende vier dagen een waanzinnige wedstrijd in de vorm van een speciale ‘Moederdag’-adventskalender om je mama te verwennen. De prijzen? De crème de la crème voor verleidelijke lokken. 

Als echte referentie op het vlak van beauty en hair styling vindt BaByliss zichzelf voortdurend opnieuw uit door steeds innovatievere en performantere producten te ontwikkelen. Het doel? Een uiterst makkelijke, snelle en doeltreffende styling, zowel in het kapsalon als bij je thuis.

Vorig jaar lanceerde het merk de Hydro-Fusion collectie, een nieuw revolutionair gamma dat de strijd aanbindt met de ergste vijand van onze haren: pluisvorming. Het gamma wordt nu uitgebreid met twee nieuwe tools die over de Advanced Plasma-technologie beschikken. Dit systeem balanceert het vocht in het haar voor nog meer styling-mogelijkheden zonder pluizen of statische elektriciteit. Deze nieuwigheden kan je in de wacht slepen door deel te nemen aan onze speciale Moederdag-wijdstrijd!

Gedurende 4 dagen maak je immers kans om een BaByliss-product uit de Hydro-Fusion collectie te winnen. Klik op de blokjes onder de intro. Veel succes!

Commercieel team De artikels van >