Upway biedt een gigantische keuze refurbished elektrische fietsen
© Upway

Upway biedt een gigantische keuze refurbished elektrische fietsen

Leestijd: 2 min

Hoewel elektrische fietsen steeds populairder worden, laten veel particulieren zich nog afschrikken door de prijs. Een nieuwe elektrische fiets kost al snel enkele duizenden euro’s, een budget dat niet voor iedereen weggelegd is.

Het online platform Upway wil elektrische fietsen voor iedereen toegankelijk maken door een breed gamma refurbished e-bikes aan te bieden, die tot 60% goedkoper zijn dan nieuwe modellen, en die binnen enkele dagen rechtstreeks aan huis worden geleverd

Onder de verschillende merken en modellen die verkrijgbaar zijn, zoals Stromer, Cube, Gazelle, enz. is het geen evidentie om het juiste model te kiezen die bij je past. Upway heeft een handige gids samengesteld om de ideale elektrische fiets te vinden.

“We zijn getuige van het begin van een fenomenale golf van lichte elektrische mobiliteit. Met de creatie van Upway wilden we een rol spelen in deze transitie en dit vervoersmiddel toegankelijk blijven maken voor iedereen. We beseften dat er aan de ene kant zeer dure nieuwe producten waren en aan de andere kant een tweedehandsmarkt met producten van dubieuze kwaliteit. Upway wil een betaalbaar kwaliteitsalternatief bieden om elektrische fietsen voor iedereen toegankelijk te maken”, aldus Toussaint Wattinne, medeoprichter en CEO van Upway.

Een volledige inspectie 

Je moet je ook geen zorgen maken over de kwaliteit van hun refurbished fiets. Elke elektrische fiets die de Upway werkplaats binnenkomt, ondergaat een volledige 20-punts inspectie en rigoureuze reparaties door professionele monteurs. Van de accu tot de motor tot de transmissie, geen detail wordt over het hoofd gezien om ervoor te zorgen dat de fiets in een zo nieuw mogelijke staat wordt afgeleverd. 

Een waarborg van 12 maanden dekt de structurele elementen van de fiets, terwijl een selectie accessoires en een verzekering tegen diefstal en schade worden aangeboden om zowel de koper als de fiets te beschermen.

 

Een duurzaam alternatief voor de wagen

Door reeds geproduceerde elektrische fietsen opnieuw te gebruiken, helpt Upway het milieu te beschermen door de CO2-uitstoot te verminderen en kostbare grondstoffen te besparen die anders nodig zouden zijn geweest om nieuwe fietsen te produceren. 

Upway biedt een groen alternatief dat zowel rekening houdt met het milieu als met economische voordelen zoals besparingen op benzineprijzen. Ook helpen de gereviseerde elektrische fietsen om de hoeveelheid elektronisch afval en koolstofuitstoot verder te verminderen in vergelijking met de productie van nieuwe fietsen.

Elektrische fietsen voor elke behoefte 

Of je nu een stadsbewoner bent die op zoek is naar een wendbare stadsfiets voor zijn dagelijkse woon-werkverkeer, een avonturier die zich buiten de gebaande paden wil wagen met een elektrische mountainbike, of een vader of moeder die op zoek is naar een bakfiets om boodschappen te doen en de kinderen te vervoeren, er is een refurbished elektrische fiets voor elke behoefte. Vouwfietsen bieden een praktische oplossing voor wie fietsen en openbaar vervoer combineert, terwijl speedbikes, met elektrische ondersteuning tot 45 km/u, snelheidsliefhebbers zullen aanspreken.

Er zijn opties variërend van minder dan € 1.000 voor licht gebruik tot meer dan € 2.000 voor elektrische fietsen uit het topsegment die superieure prestaties en comfort bieden voor intensief of sportief gebruik. Voor elk wat wils dus. 

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Upway.

LEES OOK:
Dit is jouw teken om nù je droomvakantie naar Kroatië te plannen
De expertise van de huidanalyse ten dienste van een uiterst gepersonaliseerde verzorging
De comeback van de Knokke-look als modestatement voor lente-zomer 2024

Commercieel team De artikels van >