De expertise van de huidanalyse ten dienste van een uiterst gepersonaliseerde verzorging
©

De expertise van de huidanalyse ten dienste van een uiterst gepersonaliseerde verzorging

Leestijd: 3 min

Om goed voor je huid te zorgen, moet je deze eerst perfect kennen. Wat zijn de sterke en zwakke punten, maar ook de specifieke behoeften en de meest geschikte producten? Er is maar één manier om daar achter te komen: een grondige huiddiagnose.

Biologique Recherche staat bekend om zijn methodologie gebaseerd op de gepersonaliseerde diagnose van de “Instant Skin©” en biedt deze expertise aan:

  • In de Ambassade van Biologique Recherche, een ware oase van welzijn in hartje Brussel.
  • Via de gratis online consultatie op de privéwebsite MyBR, die technologie en gepersonaliseerde begeleiding met een huidspecialist combineert.

Biologique Recherche is een merk van gepersonaliseerde huidverzorging en cosmetische producten dat bekend staat om een methodologie gebaseerd op dermocosmetische diagnose. Deze analyse, uitgevoerd door een expert van Biologique Recherche, maakt het mogelijk om de behoeften van de huid op een nauwkeurig moment te bepalen en een geschikt, gepersonaliseerd verzorgingsprotocol op te stellen.

In de huiselijke sfeer van de Ambassade Biologique Recherche in Brussel

Het nieuwe schoonheidsadres dat je niet mag missen is de Ambassade Biologique Recherche, gevestigd op de Waterloolaan 30, een prestigieuze locatie die afgelopen september haar deuren opende. De ambassade is veel meer dan alleen een spa, het is een avant-gardistisch centrum waar cosmetische wetenschap perfect samengaat met de kunst van het personaliseren. Elke ruimte is ontworpen om een holistische ervaring te bieden, een ontsnapping uit het dagelijks leven in een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en verjonging.

Laat je begeleiden door je Biologique Recherche expert, die je bij aankomst een grondige huiddiagnose biedt met behulp van een state-of-the-art machine die, samen met haar scherpe blik, het behandelingsprotocol bepaalt dat het meest geschikt is voor jouw Skin Instant©.

De Ambassade Biologique Recherche is niet alleen een nieuwe aanwinst voor Brussel, maar is een must voor iedereen die op zoek is naar een unieke wellnesservaring. Het vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in huidverzorging en nodigt elke klant uit om de schoonheid van hun huid te herontdekken dankzij behandelingen en producten van uitzonderlijke kwaliteit.

EEN AFSPRAAK MAKEN

My e-Diag, een gratis hightech online consultatie onder begeleiding van een expert

Voor mensen die niet naar de Ambassade kunnen komen, heeft Biologique Recherche een privéclub voor huidverzorging gecreëerd: MyBR.

De site biedt een reeks exclusieve diensten, waaronder een online consultatie. Met deze gratis service kun je in een paar klikken online een afspraak maken met een expert die met behulp van de eVisioLab-oplossing een diepgaande analyse van je huid maakt. De resultaten zijn zo nauwkeurig dat het een indrukwekkende interactieve ervaring is.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Zodra de diagnose is gesteld, stelt de expert een persoonlijk behandelprotocol voor de klant op, bestaande uit producten die eenvoudig via de online shop kunnen worden besteld.

MIJN PRODUCTEN BESTELLEN

Biologique Recherche, de wetenschappelijke benadering van huidverzorging

Biologique Recherche werd vijftig jaar geleden opgericht door de bioloog Yvan Allouche en de fysiotherapeute Josette Allouche. Hun knowhow en visionaire aanpak is de bron van de reputatie van het merk op het gebied van efficiëntie en uitzonderlijke producten. Biologique Recherche staat bekend om de doeltreffendheid van zijn gepersonaliseerde verzorgingsproducten voor gelaat, lichaam en hoofdhuid, maar ook om zijn unieke formules, rijk aan natuurlijke of biotechnologische actieve ingrediënten en zonder parfum.

Dankzij de innovatieve benadering van schoonheid, waarbij een gepersonaliseerde huiddiagnose centraal staat, kunnen de specifieke behoeften van de huid van elke klant zorgvuldig worden beoordeeld, waardoor een zintuiglijke schoonheidservaring op maat wordt gegarandeerd.

Deze diepgaande huiddiagnose maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals het Instant Skin© Lab, een apparaat dat de Instant Skin© kan bepalen op het moment van de diagnose, en het VisioLab©, dat een high-definition beeld van de huid geeft voor een nog diepgaandere analyse. De behandeling die volgt is gebaseerd op een zorgvuldige voorbereiding van de opperhuid door een grondige reiniging van de huid, gecombineerd met een massage met precieze technieken en het aanbrengen van de beroemde P50 Lotion, het iconische product van het merk. De laatste stap is de behandelingsfase, met het aanbrengen van een product dat rijk is aan actieve ingrediënten die zijn ontwikkeld om huidproblemen op een gepersonaliseerde manier te behandelen, waardoor elke behandeling een ultrazintuiglijke ervaring wordt met zichtbare resultaten, zowel onmiddellijk – die glow! – als op lange termijn, met een vermindering van de tekenen van veroudering.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Biologique Recherche.

Lees ook :

Vind je jouw baan niet leuk? Zo kom je de werkdag wat makkelijker door
Dit is de trend du moment op het gebied van lingerie
Waarom de Ribcage Bell van Levi’s de it-jeans van het seizoen is

Commercieel team De artikels van >