Teambuilding 2.0: bestel geluk in een doos voor je bedrijf
© Shutterstock

Teambuilding 2.0: bestel geluk in een doos voor je bedrijf

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Vandaag de dag kan je al wat je maar wilt online bestellen. Van haardrogers tot grasmaaiers tot zelf een stukje grond op de maan. Maar heb je al gehoord van 'geluk in een doos'? Hallelujah, een nieuwe start-up, levert deze dozen met leuke mini-events binnenin aan bedrijven. Zo willen ze de traditionele teambuilding vervangen, aangezien deze tegenwoordig niet meer goed aanslaat.

Happiness in a box

Pieter en Dieter, de oprichters van Hallelujah, geloven in een leuke werksfeer waar af en toe tijd is voor ontspanning. Ze merkten op dat steeds meer bedrijven hun personeel moest betalen om aanwezig te zijn op een teambuilding activiteit. Bovendien zijn burn-out en het belang van een goede werksfeer vandaag veelbesproken onderwerpen. Met het doel deze twee issues op te lossen, richtten ze Hallelujah op. Ze verkopen geluk in een doos, oftewel een zotte doos met tal van ideeën, gadgets, tips… waarmee bedrijven acties kunnen organiseren voor hun personeelsleden.

Wonderbrekingen

Het team van Hallelujah zorgt voor micro events, die ze zelf ‘wonderbrekingen’ noemen. Ze organiseren verrassende, korte activiteiten die de werknemers dichter naar elkaar toe brengen. De evenementen hebben originele benamingen zoals ‘Drive-inn seat’, ‘I want to break free’ en ‘Around the world’. Around the world neemt het personeel bijvoorbeeld mee op een korte, virtuele citytrip. Tijdens de middagpauze zorgen ze voor een leuke activiteit en lekkere maaltijd in teken van de bestemming naar keuze.

Kortom, wij hopen op een bezoekje van Hallelujah op de redactie bij Marie Claire.

Lees ook: De beste plekjes om heerlijk te ontbijten in Sint-Truiden, Dit zijn de must see films en series op Netflix in november en  Nazomeren in Marbella? Dit is onze hoteltip

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Hallelujah, Lifestyle, Sterk & slim, Vrouwenwereld.