Dit zijn de must see films en series op Netflix in november
© Shutterstock

Dit zijn de must see films en series op Netflix in november

Leestijd: 1 min

Nu het buiten steeds kouder wordt, dromen we al van gezellige winteravonden onder een dekentje voor de televisie. Naar goede gewoonte mogen we ook in november weer heel wat leuke nieuwigheden verwachten op Netflix. Dit zijn onze favorieten!

House of Cards – seizoen 6

Op 2 november verschijnt het zesde én laatste seizoen van House of Cards op Netflix. De populaire serie werd namelijk gecanceld nadat hoofdrolspeler Kevin Spacey beschuldigd werd van seksueel misbruik. Netflix werd daardoor gedwongen om een alternatief einde aan de serie te knopen. De acteur werd namelijk uit de serie geschrapt, waardoor zijn personage op een nog niet bekende manier zal sterven. In het zesde seizoen zal de hoofdrol vooral weggelegd zijn voor Claire Underwood, gespeeld door Robin Wright.

/

Westside

Westside is een splinternieuwe serie van Netflix. De streamingdienst beweert dat de serie een mix wordt dus Glee en The Hills. De serie werd gefilmd in een soort documentaire stijl en volgt een groep van negen aspirant zangers die het proberen te maken in Hollywood. En dat betekent dat de groep af en toe spontaan begint te zingen! Wij zijn alvast benieuwd naar het ambitieuze concept.

Meer lezen? Halloween: de favoriete griezelfilms van de redactie

/

Eigen Kweek – seizoen 2

Deze maand mogen we opnieuw een Vlaamse serie op Netflix verwachten. Op 1 november wordt namelijk het tweede seizoen van Eigen Kweek online gezet. De fictiereeks gaat over een familie West-Vlaamse aardappelkwekers die zichzelf in de nesten werken door cannabis te beginnen telen. Ook in het tweede seizoen zijn hun problemen nog niet ten einde!


/

The good place – seizoen 3

In november kunnen we ook genieten van het derde seizoen van The Good Place. De hilarische serie volgt een vrouw uit New Jersey die in het hiernamaals haar voormalig slecht gedrag probeert recht te zetten. Ondertussen zijn Eleanor en haar vrienden terug op aarde na hun bijna-doodervaring en proberen ze op het rechte pad te blijven. En dat is uiteraard niet altijd even eenvoudig.


/

The Holiday Calendar

Netflix lanceert in november maar liefst vier nieuwe kerstfilms en dit is de allereerste! The Holiday Calendar is een zeemzoete film over een getalenteerde fotografe. Toch haalt ze niet genoeg voldoening uit haar huidige baan. In de film erft ze een antieke adventskalender waarvan de inhoud over een toekomstvoorspelling zou beschikken. De kalender zou haar wel eens kunnen helpen om de liefde van haar leven te vinden. Ideaal voor wie nu al in de kerstsfeer wil komen!

Meer lezen? 10 kerstfilms die wij stiekem elk jaar opnieuw bekijken (en jij vermoedelijk ook)

/

Harry Potter

Goed nieuws voor alle Potterheads, want in november verschijnen ein-de-lijk alle acht Harry Potter-films op Netflix! Of je nu meer fan bent van de jonge jaren van Harry, nog eens The Order of the Phoenix wil herbekijken of een volledige marathon wil houden, het kan allemaal. Een nadeel: er zullen helaas geen Nederlandstalige ondertitels beschikbaar zijn.

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Harry Potter, Netflix, Netflix november.