Stress? Boek ‘ns een weekendje woud
©

Stress? Boek ‘ns een weekendje woud

Leestijd: 1 min

Adem in, adem uit. Heerlijk die frisse lucht midden in de groene long van onze hoofdstad. Dankzij de nieuwe tweedaagse verblijfsformule ‘Verdieping in het Woud’ van het Dolce La Hulpe Brussels hotel gelegen in hartje Zoniënwoud, ontsnap je even aan de dagelijkse drukte. De ideale manier om jezelf te herbronnen en te genieten van de natuur.

De eerste dag toont Antoine Moureau, de boswachter van het hoteldomein,  je wat het woud te bieden heeft. Tijdens de wandeling vertelt hij over de  geheimen van bomen en planten. Over paddenstoelen die de structuur van hout kunnen veranderen, of over de oudste levende dierlijke organismen op aarde… Na afloop adem je natuur, erg rustgevend.

Dolce La Hulpe Brussels

De volgende dag, na een uitgebreid ontbijtbuffet, dompel je je onder in een woudbad onder begeleiding van een welzijnsexpert van het wellnesscentrum ForestGym@Dolce. Woud-baden of Shinrin-yoku is een Japanse discipline uit de jaren 80 waarbij je via een wandeling door de flora en fauna, je zintuigen openstelt voor de verschillende activiteiten in het bos. Alles loslaten en één worden met de natuur is best een uitdaging. Maar het is ontspannend om de natuur in je op te nemen: luister naar het geruis van de bomen dichtbij en het fluiten van de vogels veraf, omarm de vruchten van de natuur, sluit je ogen en maak je hoofd leeg. Dankzij deze unieke ervaring kan je je welzijn verhogen, nieuwe energie vinden of nog inspiratie opdoen.

Dolce La Hulpe

Naast deze twee activiteiten geniet je van een vrije toegang tot het binnenzwembad, de sauna en de hammam én krijg je het Eau du Brésil, het nieuwe verfrissende aromatische water van de spa Cinq Mondes. Het water, geïnspireerd op het nieuwe exotische schoonheidsritueel Banho uit Brazilië, is erg verfrissend en heeft een hernieuwende kracht. Krijg je niet genoeg van de welzijnskuur, dan is de Anti-age global gezichtsmassage, ook gekend als Ko Bi Do, een echte aanrader! Een zachte, gladde huid met een stralende teint is het resultaat.

Reserveren voor het ‘Verdieping in het Woud’-verblijf kan op 2 en 15 juli, 19 en 26 augustus en 22 oktober. Vanaf €127 per persoon in een tweepersoonskamer met:
– De wandeling in het Zoniënwoud onder begeleiding van boswachter Antoine Moureau van 16u30 tot 18u30
– Een overnachting in een tweepersoonskamer met uitzicht op het woud
– Een ontbijtbuffet
– Het Woud-Baden de volgende dag van 10u30 tot 12u
– Een Eau du Brésil
– Vrije toegang tot het binnen-zwembad, de sauna en de hammam
– Gratis wi-fi en parking

Voor meer informatie en reserveringen: www.dolcelahulpe.com

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cinq Mondes, Dolce La Hulpe Brussels, Natuurlijk, Spa, Stress, Verdieping in het woud, Zen.