Sandra Bekkari helpt jouw goede voornemens te realiseren
© Karl Bruninx

Sandra Bekkari helpt jouw goede voornemens te realiseren

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Sandra Bekkari weet als geen ander wat gezonde gewoontes inhouden, hoe je iemand kan motiveren om gezonder te leven, maar ook waarom mensen hervallen in oude gewoontes. In haar gloednieuw coachingsprogramma bundelt zij al haar kennis en ervaring om jou te helpen je goede voornemens vol te houden.

/

Change for good

Volgens Standaard boekhandel is ze al jaren een van de best verkopende auteurs. Het is dan ook de missie van Sandra Bekkari om Vlaanderen gezond en lekker koken te laten koken. Al stopt het daar niet. Met de komst van haar gloednieuw coachingsprogramma ‘Change For Good‘ helpt ze anderen stapsgewijs naar een nieuwe levensstijl.

Sandra Bekkari

Karl Bruninx

‘Change for Good’ richt zich tot iedereen die zijn goede voornemens deze keer echt wil waarmaken. Als deelnemer word je zeven weken lang gemotiveerd aan de hand van dagelijkse nieuwsbrieven, haalbare challenges en voortgangsrapporten. Sandra coacht dus niet alleen via mail maar geeft ook praktische tips en recept-inspiratie in blogposts, informeert in videoboodschappen en podcasts en motiveert via sms.

“Er wordt niet alleen aandacht gegeven aan voeding, maar aan het totale plaatje. Het is ook beweging, rust en ontspanning, het is alles samen”, vertelt Sandra Bekkari. “We zien dat veel mensen op deze manier supermooie resultaten boeken. Vooral resultaten ook die duurzaam zijn. Ik hoorde deze ochtend nog een vrouw die ik tien jaar geleden heb begeleid, bij haar zit die levensstijl er ondertussen helemaal ingebakken. Dat toont dat het haalbaar is en niet zomaar een of ander modedieet. Het is een gezonde levensstijl die voor iedereen toegankelijk is.”

Gedragsverandering gebeurt best geleidelijk aan en met vallen en opstaan. Dat hoort erbij en dat hoeft niet altijd perfect te zijn.

Je levensstijl willen veranderen is één ding, maar hoe zorg je er nu voor dat je het vol houdt? Sandra legt uit: “Het belangrijkste is om het stap voor stap aan te pakken, dat is dan ook waar het coachingsprogramma rond draait. Veel mensen beslissen op een bepaald moment dat ze op een gezondere manier willen leven, eten en bewegen. Maar vaak gebeurt dat in het alles of niets verhaal, in de zin van: ze willen alles in een keer veranderen, het perfect doen. Vanaf dat ze daar even van afwijken, hebben ze onmiddellijk het gevoel van te falen waardoor ze meestal pas herbeginnen de maandag erna of helemaal niet. Gedragsverandering gebeurt best geleidelijk aan en met vallen en opstaan. Dat hoort erbij en dat hoeft niet altijd perfect te zijn. Het gaat vooral om die goede balans te vinden.”

Deelnemen aan het ‘Change For Good’ programma kan nu. Meer informatie en inschrijven op: www.changeforgood.be.

Lees meer Marie Claire op: Met deze 9 tips hou jij Veganuary vol, Uitgetest: een app die een gezonde(re) levensstijl belooft en Met deze high tech gadgets ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Tags: Sana, Sandra Bekkari.