Pandora x Millie Bobby Brown: de frisse collab die we meteen willen dragen
© Pers

Pandora x Millie Bobby Brown: de frisse collab die we meteen willen dragen

Door Marine Lemaire  & Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Voortbouwend op het succes van Stranger Things seizoen 3, kondigde Pandora woensdag haar samenwerking aan met de Britse actrice Millie Bobby Brown, beter bekend als Eleven in de serie. De collectie viert zelfexpressie en ademt een frisse wind door het Franse sieraden merk.

/

Millie Bobby Brown, een actrice én activiste

Millie Bobby Brown, 15 jaar oud, is een volleerd actrice –  tweevoudig genomineerd voor de Emmy awards – de jongste UNICEF Goodwill Ambassador, een mode-icoon en nu de belichaming van de nieuwe Pandora-campagne . De felicitaties zijn onverbiddelijk voor de jonge Eleven die een tweejarig contract wint bij het merk!

Lees ook: <<Reebok x Gigi Hadid : dit is de nineties collab waarop je zat te wachten>>

De activistische heldin blaast het universum van Pandora nieuw leven in. Haar jonge en moderne visie op sieraden weerspiegelt de verlangens van jonge vrouwen met een sterke persoonlijkheid van haar generatie. Volgens haar kan een juweel veel persoonlijke verhalen vertellen. En de beroemde charmes van het merk onthullen een verborgen deel van onze individualiteit. Het zijn echte symbolen die we trots zullen dragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thank you so much @Instagram it was an honor to be featured as the first #threeminuteautobiography! #godzillamovie

Een bericht gedeeld door mills (@milliebobbybrown) op

/

Pandora x Millie Bobby Brown

Achter de lens van de beroemde modefotograaf Cass Bird poseert Millie met eenvoud.

Een paar fijne en delicate ringen, om haar pols een kenmerkende armband van het merk bijgewerkt met schakels van andere kleinere kettinkjes. Om haar nek, een kleine, bijna onmerkbare ketting. De collectie, die wordt gelanceerd in oktober, ziet er modern en verfijnd uit. 

Lees ook: <<Crush of the day: de flip-flop van Saint Laurent x Havaianas>>

Stephen Fairchild, de merkregisseur van Pandora, is verheugd over deze samenwerking en erkent de krachtige impact van Millie op haar generatie. “Millie Bobby Brown is de perfecte ambassadeur voor deze collectie waarmee jonge vrouwen zich kunnen uiten. Haar jonge, individuele benadering van sieraden vormt een perfecte aanvulling op de visie en creativiteit van Pandora.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: de gloednieuwe cast van The Crown

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Millie Bobby Brown, Pandora, Stranger Things.