IN BEELD: de gloednieuwe cast van The Crown
© Netflix

IN BEELD: de gloednieuwe cast van The Crown

Leestijd: 1 min

The Crown komt weer terug! De intriges en geheimen in het leven van de Britse royals zullen dit najaar weer te zien zijn op netflix. Wat je moet weten over aanstaand seizoen van de hitserie geven we je al even mee:

/

Release datum

Hoewel er geen officiële datum is vastgesteld, praatte een van de acteurs zijn mond voorbij. Tobias Menzies, de nieuwe prins Phillip, vertelde in een radioshow dat de opnames achter de rug zijn en de afleveringen ergens in november worden uitgezonden. Echte fans wachten al bijna twee jaar sinds seizoen 2. Netflix heeft zelf nog geen officieel bericht de wereld ingestuurd. Op een precieze datum is dus nog wachten.

/

De Cast

Ieder seizoen zien we een deel van het leven van koningin Elizabeth. In de eerste twee seizoen zien we de beginjaren van haar regeringsperiode. Door de grote tijdsprongen in het verhaal, worden alle acteurs na twee seizoenen vernieuwd en wordt er nieuw leven in de serie geblazen. Dit weten we al:

Ook een jonge Camilla Parker Bowles zal te zien zijn in het derde seizoen. Producer Suzanne Mackie onthulde afgelopen jaar dat de vriendin van prins Charles haar debuut gaat maken. Camilla zal worden vertokt door Emerald Fennell. De actrice laat weten dat ze ernaar uitkijkt: “Ik ben helemaal in de wolken, en ook ontzettend bang dat ik deel wordt van zo’n geweldige groep getalenteerde mensen. Ik vind Camilla geweldig en ik ben erg dankbaar dat mijn tienerjaren mij goed hebben voorbereid om een kettingrokende-tongzoener met een puddingkom-kapsel te kunnen spelen,” aldus de actrice.

We kunnen ook al meegeven dat Erin Doherty de rol van Prinses Anne zal vertolkene en Ben Daniels de echtegnoot van prinses margeret, Anthony Armstrong-Jones.

/

Het plot

Het tweede seizoen eindigde met de geboorte van Prins Edward. Het derde seizoen speelt zich af tussen 1964 en 1976, een turbulente periode voor het koningshuis. Prinses Margeret handelt haar scheiding af met de Graaf van Snowdon. Alle vier kinderen van de koning zullen een meer prominente rol toebedeeld krijgen, vooral kroonprins Charles. Wanneer Lady Diana haar intrede zal doen in The Crown is vooralsnog onduidelijk. Maar het zal waarschijnlijk pas voor seizoen 4 zijn.

/

Seizoen 4

Schrijver van de serie, Peter Morgan, kondigde vorig jaar al aan dat hij tegelijk aan seizoen 3 en 4 zal werken. Het vervolg speelt zich af tussen 1970 en 1976. In het vierde seizoen wordt Diana voorgesteld als jonge prinses, die worstelt om goede relaties te onderhouden met prins Philip en haar schoonfamilie. Uitkijken naar Emma Corrin. De onervaren actrice zal de rol van Lady Di op haar nemen. Dat belooft!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Emma Corrin (@emmalouisecorrin) le

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Lifestyle, Netflix, Series, The crown.