20 vergeten celebrities die figureerden in Sex & The City
© Shutterstock

20 vergeten celebrities die figureerden in Sex & The City

Door Jana Frambach
Leestijd: 4 min

Afgelopen week vierden we twintig jaar Sex and the City. SATC is niet alleen een iconische mode tv-serie, het was ook een opstapje voor een hele resem acteurs. De lijst is eindeloos, maar wij selecteerden de leukste 20 sterren waarvan je niet meer wist dat ze ooit in Sex and the City verschenen.

1. Matthew McConaughey

Sex and the City

Sex and the City

Steracteur Matthew McConaughey is momenteel niet weg te denken uit Hollywood. Hij had SATC dus niet nodig om naamsbekendheid te genereren. Hij speelde dan ook gewoon zijn fantastische zelf.

2. Jennifer Coolidge

Sex and the City

Sex and the City

Jennifer Coolidge, beter bekend van de chickflick Legally Blonde, versierde ook een glimprolletje in Sex and the City. Ze speelt Victoria, een vrouw die gedumpt werd en uit verdriet besluit om afschuwelijk handtasjes te ontwerpen. Tijdens de launch van haar handtassenlijn betrapt ze Samantha met de ober (Smith) en de boel ontploft…

3. Justin Theroux

Sex and the City

Sex and the City

Charlie’s Angels, The Girl on the Train en Star Wars, stuk voor stuk kaskrakers waarin Theroux speelde. Zijn rolletje in Sex and the City valt dus zeker op in zijn filmografie. Justin had duidelijk de smaak te pakken, hij speelt niet alleen mee in het eerste seizoen, maar krijgt ook een rol in seizoen 2.

4. Alanis Morissette

Sex and the City

Sex and the City

De cameo van Alanis Morissette kunnen we op z’n minst memorabel noemen. De zangeres kuste hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker tijdens een spel spin the bottle. Het was één van de eerste girl-on-girl kussen die er op televisie verschenen. Totally not ironic!

/

5. Bradley Cooper

Sex and the City

Sex and the City

‘The Hangover’-ster Bradley Cooper verscheen heel even in seizoen 2 van Sex and the City. Hij mocht amper drie zinnen zeggen en was toen nog compleet onbekend als acteur. Dat kan tellen als 3 seconds of fame

6. Chandra Wilson

Sex and the City

Sex and the City

In Grey’s Anatomy speelde ze de strenge dokter Bailey, in Sex and the City wordt Chandra Wilson ook in een uniform gestopt, namelijk dat van politieagente. In de aflevering is Samantha druk bezig met illegaal posters op te hangen van haar ex-Richard waarop Chandra haar de les spelt. Pas wanneer Samantha haar liefdesverdriet deelt met de politieagente, mag ze haar werk verder zetten.

https://www.youtube.com/watch?v=IE8fqSKfraU

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: A series of unfortunate events, Sex, Sex and the city.