Crush of the day: de flip-flop van Saint Laurent x Havaianas
©

Crush of the day: de flip-flop van Saint Laurent x Havaianas

Leestijd: 1 min

Eerlijk is eerlijk, de flip-flop wordt meestal niet gezien als het meest trendy schoeisel. Daar brengen Havaianas en Saint Laurent deze zomer verandering in! De twee merken sloegen de handen in elkaar voor het ontwerp van een flip-flop waar iedereen deze vakantie in gezien wil worden.

 

Lees ook: Crush of the day: La Voyageuse, de nieuwe Longchamp tas voor de travel girl in ons

/

Saint Laurent x Havaianas

Flip-flops zijn de ideale metgezel voor op reis, aangezien ze perfect zijn om te dragen op het strand of aan het zwembad. Je kan ze niet alleen gemakkelijk aan- en uitdoen, ze zijn meestal ook waterbestendig. Toch wordt de schoen vaak niet als stijlvol of trendy gezien, aangezien flip-flops vaak gelinkt worden met de typische dagjestoerist. En daar moet verandering in komen als het van Havaianas en Saint Laurent afhangt.

De twee bekende labels ontwierpen samen een speciale Saint Laurent x Havaianas Braziliaanse flip-flop met een tijdloze dierenprint. De flip-flop kreeg geen luipaardprint, wellicht de meest gebruikte print van het moment, maar een speelse zebraprint! Door het stijlvolle zwart-wit ontwerp, kan je het schoeisel combineren met tal van zomeroutfits. Bovendien staan ze ook erg leuk bij jouw favoriete bikini of badpak!

Saint Laurent x Havaianas

De Saint Laurent x Havaianas zijn exclusief verkrijgbaar bij Saint Laurent Rive Droite of online voor 45 euro.

Meer lezen? Strappy sandals: 15 x geknoopt de zomer doorVans brengt ode aan Frida Kahlo met sneakerKrijg de perfecte summerproof voeten in acht stappen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Flip-flops, Havaianas, Saint Laurent.