Reebok x Gigi Hadid: dit is de nineties collab waarop je zat te wachten
© Reebok

Reebok x Gigi Hadid: dit is de nineties collab waarop je zat te wachten

Door Eloïse Pirard  & Elise Van de Meulebroucke
Leestijd: 1 min

2019 is het jaar van de collabs voor sportgigant Reebok. Vorige maand nog stelde Posh Spice Victoria Beckham haar cleane, minimal sportlijn voor, deze keer gaat die eer naar topmodel Gigi Hadid. Een capsulecollectie die ons terugneemt naar de vrolijke jaren negentig.

Voor Gigi is deze samenwerking een stuk interessanter dan simpelweg ambassadrice zijn. De langbenige blondine nam zowaar het creatieve takenpakket op zich en ontwierp een lijn met enkele knipogen naar één bepaalde balsport. Doe eens een gokje?

reebok-gigi-hadid

Reebok

Juist ja, volleybal. Laat dat nu een van Hadids vele interesses zijn. De opvallende strepen, colour block patronen en de gloednieuwe Aztrek sneaker zijn daar het bewijs van.

De collectie blijft trouw aan Reeboks onmiskenbare authentieke erfgoed en Gigi’s liefde voor zowel mode als sport. Wat vind je van Gigi’s rol als modeontwerper?

Dit zijn de stukken waar wij het warm van krijgen, zonder zelfs maar één stap in de gym te hebben gezet.

Lees ook: 8 handige apps voor een gezonde levensstijl.

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Gigi Hadid, Mode, Reebok, Sport.