Overnachten zoals een Bridgerton: vijf romantische verblijven in Europa
© Pers

Overnachten zoals een Bridgerton: vijf romantische verblijven in Europa

Leestijd: 2 min

Droom jij ervan om je even een lid van de familie Bridgerton te voelen? Deze vijf accommodaties, verspreid over Europa bieden een unieke, romantische sfeer perfect voor een betoverend verblijf.

/

1. Huis Verwolde in de Nederlandse Achterhoek

Pers

Bij Huis Verwolde in de Achterhoek ervaar je hoe een adellijke familie dit huis maar liefst 200 jaar lang bewoonde. Het bovenhuis is ingericht alsof de vroegere bewoners elk ogenblik kunnen terugkeren. In het onderhuis maak je via een interactieve presentatie kennis met de bewoners en hun personeel. Het huis kun je bezichtigen of je kan logeren in het koetshuis dat verbouwd is tot een luxe vakantiewoning waar je met zes personen kunt verblijven.

/

2. Phoenicia Hotel in Malta

Pers

Hotel Phoenicia in Malta is een symbool van tijdloze elegantie en historische grandeur. Gelegen aan de poorten van Valletta, nodigt dit luxueuze vijfsterrenhotel je uit om te genieten van de perfecte mix van klassieke charme en moderne verfijning. Terwijl je door de weelderige tuinen wandelt, omringd door fonteinen en uitzichten op de haven, voel je de rijke geschiedenis die in elke hoek van het hotel aanwezig is. De stijlvolle kamers en suites, het voortreffelijke restaurant en de uitnodigende spa zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Iedere namiddag wordt er een high tea geserveerd, zodat je kunt genieten van een selectie aan lekkernijen en exclusieve theeën.

/

3. Schloss Hotel Korb in het Italiaanse Zuid-Tirol

Christian Wöckinger

In het schilderachtige Zuid-Tirol, biedt Schloss Hotel Korb een betoverende ervaring. Dit historische kasteel, omringd door uitgestrekte wijngaarden en met een adembenemend uitzicht op de Dolomieten, combineert de romantiek van vervlogen tijden met moderne luxe. Terwijl je door de prachtige tuinen wandelt of geniet van een glas wijn op het terras, voel je de rijke geschiedenis die in elke steen verweven is. De elegante suites, het gastronomische restaurant en de luxe wellnessfaciliteiten zorgen voor een onvergetelijk verblijf, waarin elke gast zich een lady of lord waant.

/
4. Vermelho Hotel in het Portugese Alentejo

Pers

Hotel Vermelho in Alentejo, opgericht door de illustere ontwerper Christian Louboutin, is een betoverend Relais & Châteaux dat de charme en verfijning van de Bridgerton-wereld ademt. In de fresco’s, de zorgvuldig verzamelde kunstwerken en het antieke meubilair voel je de verhalen van vervlogen tijden. Het luxueuze toevluchtsoord nodigt bezoekers uit om la vie en rouge te leven.
/

5. Kasteel Oud-Poelgeest in het Nederlandse Leiden

Pers

Kasteel Oud-Poelgeest in Leiden is een historisch kasteel omgeven door een idyllisch park. Dit statige kasteel, ooit de residentie van de beroemde wetenschapper Herman Boerhaave, ademt de sfeer van een vervlogen tijdperk. Terwijl je door de eeuwenoude bomen wandelt en geniet van de serene omgeving, word je teruggevoerd naar een tijd van aristocratische elegantie. De sfeervolle kamers, het gezellige restaurant en de authentieke details maken dit kasteel tot een ideale locatie voor een romantisch en ontspannen verblijf.

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Bridgerton, Netflix.