Een heel jaar Marie Claire België voor € 37,80 + gratis zonneproducten van Nu Skin!

abo_cover_1050x550px_0718_blancNL
©Getty Images (achtergrond)

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg twee zonneproducten van Nu Skin cadeau.

 

Veilig zonnen 

Het Amerikaanse merk Nu Skin dat al dertig jaar pionierswerk verricht, zowel naar hoge beschermingsfactoren als naar verzorgende zonnecrèmes, kiende een zeer geavanceerde zonnelijn uit. Deze zomer hoef je maar twee tubes mee te pakken: de crème met spf 35 en de lippenbalsem met spf 15 uit de Sunright-lijn. Je huid neemt beide texturen zo goed op dat er achteraf geen spoor te bespeuren valt, en dat ondanks extra hoge beschermingsfactoren. Het principe erachter? Hoe aangenamer een zonneproduct is, hoe vaker je het zal gebruiken op het juiste moment én in de juiste hoeveelheid! Zonder deze cosmetische parasol veroudert je huid sneller doordat frequente aanvallen van uv-straling collageenvezels afbreken en rimpels veroorzaken. De Sunright-technologie met haar krachtige antioxidant astaxanthine houdt niet alleen uvb/uva-stralen tegen, maar stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine. Extracten van planten als aloë vera kalmeren en hydrateren dan weer.

 

Interesse? Abonneer je hier!

 

* Met dit tijdelijke aanbod krijg je 30% korting op een jaarabonnement op Marie Claire België (t.w.v. € 54) en ontvang je gratis een zonnecrème voor gezicht en body SPF 35 en een lippenbalsem SPF 15 van het merk Nu Skin (t.w.v. € 35,50) voor maar € 37,80. 

 

Dit aanbod is geldig t.e.m. 17 juli 2018 en zolang de voorraad strekt. Heb je nog vragen? Contacteer ons op 02 352 80 66 of mail naar abo@marieclaire.be.

| | | |
Tags: 12 nummers, Abonnement, Abonnement offerte, Marie Claire België, Nu Skin, Zonneproducten.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures