Neem nu een abonnement op Marie Claire en ontvang 2 gratis producten van Max Factor
©

Neem nu een abonnement op Marie Claire en ontvang 2 gratis producten van Max Factor

Leestijd: 1 min

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik. Ontvang 10 nummers en een set van 2 producten van Max Factor. Alles voor slechts € 29,60. 

DIVINE LASHES, de nieuwe mascara van Max Factor, beantwoordt perfect aan de huidige verwachtingen van vrouwen voor hun wimpers. Ze zien er ongelooflijk lang, elegant en volumineus uit. De textuur is smeuïg en zeer licht, wat de souplesse van de wimpers behoudt.

Voor een indringende en intense blik, combineer de Divine lashes met het oogschaduwpalet La Palette Masterpiece Nude van Max Factor. Met tinten van zeer licht tot heel donker kan je ongelimiteerd experimenteren voor je gedroomde uitstraling. 

Geïnteresseerd? Abonneer je dan nu hier!

Dankzij dit tijdelijke aanbod geniet je van een fikse korting op een jaarabonnement op Marie Claire België (10 nummers met een waarde van € 59). Nadat je een abonnement hebt besteld, ontvang je als cadeau een set van twee producten van Max factor (Divine Lashes mascara – € 19,99 + La Palette Masterpiece – € 17,99) met een totale waarde van € 38. Je wint maar liefst € 67,90. Aanbod geldig tot en met 25/03/2021, enkel in België en zolang de voorraad strekt.

Heb je nog vragen? Mail naar info@viapress.be, bel naar 02 556 41 40 (van 8 tot 16.30 uur, van maandag tot vrijdag) of schrijf naar amp-viapress.be, Lenniksebaan 451, 1070 Brussel.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Abonnement.