7 redenen waarom je de nieuwe Marie Claire in huis moet halen
© EV

7 redenen waarom je de nieuwe Marie Claire in huis moet halen

Leestijd: 1 min

Het maartnummer van Marie Claire ligt vanaf vandaag in de winkel! En daarin komt alles waar we voor staan als magazine tot haar volle glorie. Wij geven je 7 redenen waarom je de nieuwste Marie Claire zeker in huis moet halen.

  1. Kijk- en inspiratieplezier troef met het beste van LZ 2021, een extravagante shoot en de mooiste total looks van de grote couturehuizen.
  2. We leren drie Belgen kennen die vorig jaar doorbraken in de modesector.
  3. De Vlaams-Marokkaanse lifestylefotograaf Mous Lamrabat gooit wereldwijd hoge ogen en geeft aan ons een exclusief interview.
  4. Naar aanleiding van 8 maart, de internationale dag van de rechten van de vrouw, doen zes buitengewone dames hun emancipatieverhaal.
  5. We spraken ook met actrice Halina Reijn over onder andere empowerment van vrouwen.
  6. Met de Prix d’Excellence de la Beauté beslisten de beautyjournalistes van onze zusterbladen unisono welk product, dat ze het afgelopen jaar getest hadden, ook daadwerkelijk effect had.
  7. We vertellen je het verhaal van de Corsicaanse vrouwen die hun sterkste wapen – hun stem – gebruiken om zich te verzetten tegen de destructieve macht van de maffia.

En uiteraard nog veel meer!

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.