Meghan Markle organiseert een tweede baby shower en dit is hoe:
© Shutterstock

Meghan Markle organiseert een tweede baby shower en dit is hoe:

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Baby alert: Meghan Markle gaat op zwangerschapsverlof. De hoogzwangere vrouw van Prins Harry plant ergens in april te bevallen van The Royal Baby en daar zou ze zich vanaf nu volledig op gaan toeleggen. Eerst op de planning? Een baby shower!

Een baby shower kan je vergelijken met een verjaardagsfeest, al is het kindje dan nog niet geboren en gaan alle cadeautjes naar de mama. De komst van een nieuwe telg mag namelijk gevierd worden en daarbij wordt de toekomstige mama al eens in de watten gelegd! Meghan is een duidelijke fan van het concept, want ze organiseert nu reeds haar tweede baby shower.

/

We want in!

Eind februari organiseerde de Duchess of Sussex al een eerste baby shower in New York. Beeld je in: een gigantische maar erg classy penthouse gevuld met Hollywood’s bekendste figuren. We konden alleen maar dromen van een uitnodiging.

Die droom lijkt ook nu weer te duigen te vallen, want Meghan zou de gelegenheid deze keer intiemer willen houden. Nu, intiem is natuurlijk altijd relatief wanneer het thuisadres van je nieuwe grootmoeder Buckingham Palace luidt. De tweede baby shower zou daar dan ook doorgaan. Precieze details over het verloop van dit gebeuren zijn nog niet bekend. Wel doen geruchten de ronde dat bloemschikken op de planning staat, gevolgd door een dessertenbuffet.

Hieronder zie je alvast van welke desserts de gasten tijdens de eerste baby shower konden genieten:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) op

/

Wie haalt de gastenlijst?

Of andere royals al dan niet aanwezig zullen zijn is ook een raadsel. Vermoedelijk zullen schoonzus Kate Middleton of nichtjes Eugenie en Beatrice alvast op de gastenlijst pronken. Wij hopen vooral dat de legendarische Queen Elizabeth een verschijning maakt!

Meer lezen? Daarom vieren Prins Harry en Meghan Markle Valentijn niet samenRoyal Baby: aan deze regels moet Meghan Markle zich houden tijdens haar zwangerschapHoe Meghan Markle de levensstijl van prins Harry aanpakt

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Baby shower, Maghan markle, Prins harry.