Hoe Meghan Markle de levensstijl van prins Harry aanpakt
©

Hoe Meghan Markle de levensstijl van prins Harry aanpakt

Leestijd: 1 min

In goede, kwade, maar vooral in gezonde dagen. Want sinds Harry zijn ja-woord gaf aan Meghan, zal hij onmiskenbaar ook haar levensstijl (moeten) delen. En, zoals we intussen allemaal weten, is een healthy lifestyle erg belangrijk voor miss Markle...

Viel het jou ook op dat prins Harry – super strak in het pak – enkele kilootjes lichter was? Dat die vale teint plaats had gemaakt voor een stralende gloed op zijn wangen? En die rode haren met nog nét iets meer volume? Verliefdheid zit daar sowieso voor iets tussen, maar uit inside information blijkt dat ook zijn hernieuwde levensstijl daar iets mee te maken heeft.

Een bron vertelde namelijk het volgende aan People Magazine:

“Meghan heeft een postieve invloed op Harry. Naar aanloop van het huwelijk hebben ze hard gewerkt en getraind om er te verschijnen als de beste versie van zichzelf.”

https://www.instagram.com/p/BjCrPX9AhRI/?taken-by=kensingtonroyal

De bron onthulde verder ook dat Harry’s “makeover” deels te danken is aan Gabriela Peacock, de oprichster van GP Nutrition en tevens de voedingsadviseur van de royal family. Rumour has it, dat Harry fan is van Peacock’s Clean Me supplementen.

https://www.instagram.com/p/BhtaRMkgNnG/?taken-by=gp_nutrition

Sigaretten

Harry verruilde koolhydraten en bewerkt voedsel voor boerenkool en quinoa. Sterker nog, hij doet regelmatig juice kuren. En of dat loont. De prins zou al drie kilo kwijt zijn, wat enorm veel is voor zijn tengere lichaamsbouw.

https://www.instagram.com/p/Bi9c4oEAWZw/?taken-by=kensingtonroyal

Flink aangemoedigd door Meghan, schudde Harry ook de laatste wilde haren – restanten van zijn feestjeugd – van zich af: hij stopte eindelijk met roken.

Kortom: Meghans invloed werpt zijn vruchten af.

LEES OOK: Zo ziet de toekomstige baby van Meghan Markle en prins Harry er mogelijk uit

Bron: Marie Claire US

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Celebs, Meghan Markle, Prince Harry, Royalty.