Daarom vieren Prins Harry en Meghan Markle Valentijn niet samen
© Getty Images

Daarom vieren Prins Harry en Meghan Markle Valentijn niet samen

Door Stefanie Mathijs
Leestijd: 1 min

Laten we hopen dat Prins Harry en Meghan Markle nog geen grootse plannen maakten voor hun eerste Valentijn als getrouwd koppel, want de royal lovebirds zullen de dag niet samen doorbrengen. Harry heeft officiële verplichtingen en zal afreizen naar Noorwegen, terwijl de hertogin van Sussex vermoedelijk in Londen blijft. Moederziel alleen.

/

Ijzige Valentijn

Wegens de drukke agenda van Prins Harry moet Valentijn dit jaar wijken. Het koppel zal op 14 februari niet eens in hetzelfde land zijn. Harry draagt de titel van kapitein-generaal van de Royal Marines en de plicht roept. Hij moet in Noorwegen verschijnen op Exercise Clockwork, een militaire trainingsoefening in Bardufoss, gelegen op 300 km van de poolcirkel. Hier zal hij militaire dienstleden, vliegtuigbemanningen en ingenieurs ontmoeten. We vermoeden dat de intussen 6 maanden zwangere Meghan in Londen blijft.

In normale omstandigheden zou Meghan haar man hoogstwaarschijnlijk vergezellen tijdens zijn trip. Gezien de hertogin van Sussex echter binnen enkele maanden bevalt, is het aannemelijk dat ze internationale reizen wil vermijden.

Volgens het protocol van het Britse koningshuis moeten zwangere vrouwen bovendien zoveel mogelijk in het land blijven.

/

Revolutionaire renovatie met een vleugje shabby-chic

Harry en Meghan gaan helemaal op in de verbouwingen van hun huis. Een vriend van het paar verklapte dat, gezien Harry gek is op technologische snufjes, alles in hun nieuwe stek te bedienen zal zijn vanaf hun smartphones.

En andere bron meldde dat het paar ook enorm uitkijkt naar de verhuis. Meghan houdt ervan om interieurs in te richten en zal zich volledig toeleggen op de kinderkamer en de keuken, die ze zelf ontworpen heeft. Ook de leefruimten neemt Meghan voor haar rekening. Ze wil elke ruimte vullen met licht en een toets van die shabby-chic stijl waar ze zo van houdt.

Misschien blijft Meghan dus ook wel thuis om de laatste hand te leggen aan de kinderkamer. Hoe de aankomende prinselijke baby er mogelijk uit zal zien lees je hier.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Celebs, Meghan Markle, Prins harry, Royalty, Valentijn.