H&M lanceert binnenkort een must have Stranger Things-collectie
© Pers

H&M lanceert binnenkort een must have Stranger Things-collectie

Leestijd: 1 min

In juli verschijnt het derde seizoen van de populaire serie Stranger Things op Netflix. Om dat te vieren sloeg de streamingsdienst de handen in elkaar met kledingketen H&M voor een unieke capsulecollectie. Zet 23 mei alvast in je agenda, want wij voorspellen dat de collectie erg gewild zal zijn!

Stranger Things is zonder twijfel een van de meest geliefde Netflix originals. De science fiction-serie over een groepje outcasts veroverde de afgelopen jaren al vele harten. En dat was ook H&M opgevallen.

Meer lezen? Must see: Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-thrillerserie

/

Hawkins Community Pool

Begin juli kunnen fans eindelijk genieten van het derde seizoen van de populaire serie. In het derde seizoen worden enkele nieuwe locaties geïntroduceerd, waaronder Hawkins Community Pool. Het openluchtzwembad werd de inspiratie voor de capsulecollectie. De kleding vormt een eerbetoon aan de jaren 80 en aan luie zomerdagen aan het zwembad.

De Stranger Things-collectie bestaat uit t-shirt, tanktops, korte broeken, playsuits, zwemkleding en zelfs zwemaccessoires! De retro collectie is dus op en top zomers. De collectie werd ontworpen door het team van H&M in samenspraak met Netflix en je mag je dus aan heel veel kleding in het bekende kleurenpalet van de serie verwachten. Extra leuk: enkele stuks uit de collectie zullen ook te zien zijn in het derde seizoen.

/

Campagne met Dacre Montgomory

Er werd ook een leuke campagne gecreëerd met Dacre Montgomery, Billy Hargrove in Stranger Things, in de hoofdrol. Tegelijk met de lancering zal je in de H&M Flagship store in Antwerpen ook een replica van het zwembad terugvinden zodat je je helemaal in de sfeer van de serie kan onderdompelen.

In afwachting van de lancering en het derde seizoen kan je hier alvast enkele campagnebeelden bekijken:

De Stranger Things-collectie van H&M is verkrijgbaar vanaf 23 mei zolang de voorraad strekt.

Meer lezen? Van The Sopranos tot True Blood: 6 BV’s over hun lievelingsserieCrush of the day: de nomadische H&M Studio collection50 tinten beige: onze favoriete stuks in de trendkleur van de zomer.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Capsulecollectie, H&M, Netflix, Stranger Things.