Crush of the day: de nomadische H&M Studio collection
©

Crush of the day: de nomadische H&M Studio collection

Leestijd: 1 min

De toon is gezet: safari, nomade, woestijn en  hete nachten zullen de zomer van 2019 kleuren. Boetiekfestival WeCanDance voorspelde het al met haar thema "safari nomads" en ook de nieuwe Studio collectie SS19 van H&M heeft de trend onmiskenbaar begrepen.

Safari chique

Wat moeten we nu concreet verstaan onder die avontuurlijke mode? Denk niet meteen aan ritsbroeken, maar wel aan beigetinten, dierenprints, avontuurlijke snits. H&M Studio geeft het goede voorbeeld met zijn vloeiende jurken, comfortabele snits en wilde campagnebeelden. Kijk mee:

/

Geef toe: deze looks doen je naar je trekrugzak grijpen en je de wijde wereld in te huppelen. Alvorens je als een ware ontdekkingsreiziger naar verre landen trekt (of naar nabije festivals – even goed), hier onze favoriete stuks om je uit te dossen:

/

Paulien Riemis als ambassador

Met het landschap van Sedona als decor maakten een aantal H&M-ambassadeurs en media onderdeel uit van haar uniek verhaal.Voor België was dit Paulien Riemis, die helemaal werd ondergedompeld in de wereld van H&M Studio.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par POLIENNE by Paulien Riemis 🌙 (@paulienriemis) le

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.