Voor jou getest: BYD SEAL U, de ideale gezins-SUV
© Video Passion

Voor jou getest: BYD SEAL U, de ideale gezins-SUV

Leestijd: 2 min

Een nieuwkomer op de Europese autoscène heeft onze aandacht getrokken: de BYD SEAL U. Deze 100% elektrische SUV staat symbool voor toekomstgerichte, elegante, gezinsvriendelijke en duurzame mobiliteit. Dat alles ontdekken we uit eerste hand dankzij Alexia, Marie Claires dynamische Sales Manager.

Voor een vlotter gezinsleven

Alexia’s dag begint al vroeg. Ze maakt zich klaar om haar zoon Lewis naar school te brengen, een ochtendritueel waarbij de BYD SEAL U niet kan ontbreken. De SUV blinkt uit door zijn uitgekiende ontwerp en ruime interieur. Over elk detail lijkt te zijn nagedacht en het comfort van het gezin komt op de eerste plaats.

Terwijl zijn moeder door de stad cruiset, zit haar zoontje Lewis – rustig ongestoord – te spelen.

Wanneer Lewis veilig op school is, begint Alexia’s werkdag. Ze werkt van thuis uit. Door het raam werpt ze een blik op het interieur van de BYD SEAL U. Het herinnert haar eraan dat deze SUV er niet alleen goed uitziet, maar ook een betrouwbare partner voor elke dag is. Thuiswerken betekent immers niet dat je je huis nooit uitkomt: een melding op haar smartphone herinnert Alexia aan haar sportsessie in het David Lloyd. De SEAL U wordt nu haar partner in crime: met zijn geavanceerde infotainmentsysteem begeleidt hij Alexia naar de sportschool terwijl hij haar favoriete muziek afspeelt. De klankkwaliteit, het zitcomfort en het rijgemak maken van elke rit een waar genot.

Intuïtieve technologie

Een van de opmerkelijkste eigenschappen van de BYD SEAL U is ongetwijfeld zijn intuïtieve technologie, en al zeker het ‘Intelligent Cockpit’-systeem. Het biedt de bestuurder een ongeëvenaarde rijervaring: Alexia blijft in contact met de buitenwereld, vindt moeiteloos haar weg en bedient een groot aantal functies met een simpele aanraking of een stemcommando “Hey BYD, …”. En dat alles met het grootste gemak. De gps bedienen, telefoontjes beantwoorden of haar favoriete muziek uitkiezen, alles is even eenvoudig als efficiënt.

Terwijl Alexia sport, wordt de auto opgeladen. Een mooi symbool voor de harmonie tussen haar actieve levensstijl en haar keuze voor groenere mobiliteit.

Een milieuvriendelijke partner voor het hele gezin

De dag eindigt met een glimlachende Lewis als zijn mama hem komt ophalen. Met de 360-graden panoramische camera van de SEAL U is parkeren een fluitje van een cent. Nog een voorbeeld van de veiligheid en vooruitstrevende technologie van deze wagen. De rit naar huis is een echt moeder-zoonmoment. De BYD SEAL U past zich dan ook naadloos aan het leven van zijn gebruikers aan.

De BYD SEAL U is een verstandige keuze voor milieubewuste gezinnen die belang hechten aan comfort. Hij ziet er goed uit, je voelt je er goed in, hij barst van de geavanceerde technologie en streeft naar duurzaamheid. Kortom, de BYD SEAL U biedt een rijervaring die voldoet aan de verwachtingen van elk modern gezin. Alexia en Lewis zijn hier het perfecte voorbeeld van en kiezen iedere dag weer voor stijl, comfort en het milieu.

De BYD SEAL U is meer dan een voertuig; het is een levenspartner die functionaliteit, design en respect voor het milieu elegant weet te combineren. Binnenkort wordt hij trouwens ook in Europa geproduceerd en zal BYD hier gegarandeerd een groot publiek weten te bekoren.

Video Passion

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met BYD.

LEES OOK:

Les Prix d’Excellence de la Beauté Marie Claire 2024: dit zijn de beste beautyproducten van het afgelopen jaar

Commercieel team De artikels van >