Het Australische Ballet biedt nu gratis online balletlessen aan
© Instagram @ausballet

Het Australische Ballet biedt nu gratis online balletlessen aan

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Ben jij het alweer beu om elke dag door dezelfde straten te lopen? Of al die andere workouts die je jezelf voornam vol te houden? Het Australische Ballet zorgt voor de perfecte afwisseling, namelijk gratis online balletlessen. Ontdek ze hier.

/

At Home With Studios

Nu de studio’s van het Australische Ballet gesloten zijn wegens de gezondheidscrisis, besloten ze hun lessen voor volwassenen op een andere manier aan te bieden. Online en gratis.

Op de website van het Australische dansgezelschap vind je gratis balletlessen op drie verschillende niveaus, beginner, intermediair en gevorderd. Iedereen kan dus meedoen. Elke les duurt ongeveer zo’n 30 tot 40 minuten en leren je alle kneepjes van het vak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Australian Ballet (@ausballet) op

/

Wat heb je nodig?

Niet veel, om eerlijk te zijn. Eerst en vooral kan je maar beter beschikken over een goede internetverbinding aangezien de lessen volledig online te volgen zijn. Verder zijn de lessen voornamelijk gefocust op barre-techniek (neen dat is niet zoals de bar van een café haha). Natuurlijk heeft niemand zomaar een balletbarre staan dus voldoet een stevige stoel, een tafel of een bankje ook. Zolang je er voldoende op kan leunen zonder deze omvalt. Tot slot reken je best op 2 vierkante meters bewegingsruimte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Australian Ballet (@ausballet) op

Meer informatie en de lessen vind je op de website van The Australian Ballet, www.australianballet.com.au.

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees dan ook eens: 4 online cursussen om de laatste quarantaine weken door te komen, Let’s kick coron’ass: vijf manieren om fit te blijven tijdens de lockdown en Jacquemus geeft online modecursus die je vanuit je luie zetel kan volgen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Ballet, Quarantaine, Workout.