4 online cursussen om de laatste quarantaine weken door te komen
© Unsplash

4 online cursussen om de laatste quarantaine weken door te komen

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Nu we allemaal thuis zitten, zoeken velen onder ons een nieuwe bezigheid. Ook in de laatste weken van de lockdown is het soms nog zoeken naar iets nieuws. Enkele onder ons zoeken naar iets creatief, anderen naar iets intellectueel. Wij lijsten voor jou een kort aanbod aan online cursussen op.

/

Masterclass

Altijd al eens kooklessen van Gordon Ramsey willen krijgen? Of leiderschapslessen van Anna Wintour, Editor-in-Chief voor Vogue? Dat kan. Masterclass is een online platform die jou tegen een laag prijsje toelaat lessen te volgen bij de groten der grootste. Leer nieuwe vaardigheden en kennis in zes verschillende categorieën, van schrijven tot film & TV en zelfs tot sport & games. Meer informatie over het aanbod en de prijzen vind je op de Masterclass website.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MasterClass (@masterclass) op

/

Mimo: learn to code

Een ding is zeker, de digitalisering is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Ondernemers leven verder op het wereldwijde web, vrienden en familie blijven in contact via sociale media, en nieuws-updates komen live op ons kleine scherm. Al deze dingen hebben een iets gemeen, zulke platformen werken volgens een digitale code. Wil jij leren hoe jij zelf een website kan coderen, dan kan dat nu via de app ‘Mimo’.

Met Mimo leer je tussen je werkuren door hoe je een app of website bouwt, hoe je moet hacken en meer. Dit allemaal op een leuke en effectieve manier. Elke oefening bestaat uit een maximum van 140 characters lange introductie, een codering en onmiddellijke feedback.

Een gelimiteerde inhoud van de app is gratis voor iedereen. Maar je kan ook verschillende Mimo Premium abonnementen nemen vanaf €30. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android toestellen. Opgepast, de cursus is enkel beschikbaar in het Engels.

App Mimo Learn To Code

Pers

/

Nomige Masterclass

De beauty masterclass van Nomige is na zijn offline succes nu ook online te volgen. In deze cursus leert Dr. Barbara Geusens jou alles over de wetenschap van de huid, de rol van het DNA, skincare en het Nomige concept. Wat maakt jou huid zo uniek? Daarnaast krijg je ook advies over hoe jij thuis jouw huid gezond en fit kan houden. En dit allemaal in een 45-minuten durende interactieve webinar.

Vaak betekenen online cursussen zelfstandig leren en geen vragen kunnen stellen. Dat is hier absoluut niet het geval. Het is echt de ultieme kans om al jouw skincare vragen af te vuren. Via een chat-box tijdens de seminarie kunnen alle deelnemers naar hartenlust vragen stellen.

Deze cursus is ideaal voor iedereen die een grote interesse heeft in skincare, je al eeuwen naar de juiste skincare producten aan het zoeken bent of gewoon meer wilt weten over de rol van DNA in huidveroudering. Daarbij is de cursus helemaal gratis, top toch? Meer informatie over de cursus vind je op de webinar website.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nomige (@nomige_skincare) op

/

Dogo

Misschien ben jij het wel niet die een cursus nodig heeft, maar wel jouw hond. Blijkt jouw trouwe viervoeter toch niet zo gemanierd te zijn als je dacht? Of heeft hij/zij wat meer uitdaging nodig in deze periode, download dan ‘Dogo’ op jouw smartphone. De app biedt leuke dagelijkse trainingen voor jou en je hartendief. Het kan helpen jouw hond nieuwe kunstjes en gedrag aan te leren waardoor zowel jij als je hond rustig en gelukkig blijven.

Gratis gebruikers hebben toegang tot de eerste vijf kunstjes. Wil je meer kunstjes ontgrendelen? Koop dan een abonnement voor Dogo Premium aan €15,99 voor 1 maand of €7,99 per maand gedurende een heel jaar. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android gebruikers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dogo (@dogoapp) op

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees meer Marie Claire op: Jacquemus geeft online modecursus die je vanuit je luie zetel kan volgen, De 11 beste documentaires van 2020 tot nu toe en Quarantaine trend: de DIY bleached jeans.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Breien, Cursussen, Dogo, Mimo, Nomige.