Harrods in Londen kreeg een make-over van Dior
© Dior

Harrods in Londen kreeg een make-over van Dior

Leestijd: 1 min

'The Fabulous World of Dior', zo wordt de spectaculaire take-over van Harrods deze kerst in Londen genoemd. De voorgevel van de winkel is voor de gelegenheid volledig gehuld in een betoverende kerst-display van het modehuis.

/

Kerstmis in Londen wordt dit jaar nét dat tikkeltje mooier, want de gevel van het beroemde Brompton Road-adres is dit jaar versierd met een monumentale installatie. Eentje van modehuis Dior. Daarbij wordt de windroos – een symbool dat door de oprichter van de couturier wordt gekoesterd – opnieuw geïnterpreteerd en geanimeerd door een duizelingwekkend lichtspel met klassieke Dior-emblemen door kunstenaar Pietro Ruffo voor de Dior Cruise 2023-collectie.

Lees ook: Hot en trending: de rode wraakmanicure à la Lady Diana

De gouden ster van Dior, de Bar jacket en de Medallion chair leiden de voetgangers naar de beroemde ramen van Harrods die worden omgetoverd tot fantastische tableaux vivants in een betoverend decor van peperkoek, karamel, gekonfijt fruit en allerlei lekkernijen die de verschillende universums en iconische symbolen van het Huis tonen, van mode tot parfum en beauty.

/

De wereld van Dior

Dior verwent gasten met verrassingen en lekkernijen in Harrods en deelt deze feestperiode hun magie in twee exclusieve pop-ups, een café en een Dior micro-dorp. De eerste is een sprookjesachtige giftshop waar je zonder twijfel hét perfecte cadeau voor de feestdagen op de kop tikt, de tweede is een nagemaakt peperkoekenhuisje waar het atelier van Dior nagebootst wordt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Dior, Londen.