Happy birthday: Nikki Beach blaast 25 kaarsjes uit
©

Happy birthday: Nikki Beach blaast 25 kaarsjes uit

Leestijd: 1 min

Het iconische Nikki Beach concept dat food, party en summer fun moeiteloos onder dezelfde noemer samenbrengt in verschillende mondaine badplaatsen ter wereld, blaast deze zomer 25 kaarsjes uit. En dat gaat in ware Nikki Beach-stijl natuurlijk niet geruisloos voorbij… Feest ze!

/

Deze zomer viert Nikki Beach een mijlpaaljaar: om het 25-jarig jubileum in te zetten organiseert het een gecureerde reeks evenementen in zijn geliefde Europese resorts en strandclubs: denk aan modesamenwerkingen met Givenchy, partnerships met Dom Perignon tot fitnessweekenden met Barry’s Bootcamp…  er is voor elk wat wils.

En dit alles in een perfecte setting van zon, lekker eten, zalige drankjes en leuke beats.

/

Van Montenegro, Costa Smeralda, Marbella, Ibiza, Santorini, Saint-Tropez tot Monte Carlo:

Het is overal en elke dag feest bij Nikki Beach. Verschillende locaties, maar wel steeds dezelfde formule: je kan er genieten van heerlijke cocktails en een lunch of een daybed huren bij het zwembad waar vanaf de middag een stevig feestje wordt gebouwd. Handig, want waar je ook reist in Europa, er is altijd een Nikki in de buurt. En wie Nikki Beach zegt, zegt een zorgeloze vakantiedag vol fun en stijl.

Lees ook: Op vakantie: 10 tips om zorgeloos te vliegen met kinderen

De eerste op Europese bodem was Saint-Tropez, en volgens ons nog steeds de meest legendarische: het is een who’s who hotspot van celebs en fabulous people waar je gaat om te kijken en gezien te worden. Je kan kiezen tussen ligbedden op het strand of aan het zwembad. De uitmuntende bottle service aan je bedje maakt de experience compleet.

/

Het ganse concept blaakt van positiviteit

Zo ook de boodschap die oprichter Jack Penrod aan zijn gasten wil meegeven. Terwijl het merk vandaag bekend staat om zijn party hotspots over de hele wereld, werd het in eerste instantie gelanceerd ter nagedachtenis aan een familietragedie. In 1997, toen de 18-jarige dochter van oprichter Jack, Nicole, omkwam bij een auto-ongeluk, koos hij ervoor om haar leven te eren en te vieren.

Dit resulteerde in het transformeren van zijn voormalige eigendom ‘Penrod’s Beach Club’ in een prachtige vlindertuin genaamd Cafe Nikki. De tuin trok een nieuw clientèle naar het pand en op verzoek van vele gasten breidde Jack het café uit tot een strandclub. In 1998 werd het eerste Nikki-strand geboren en vandaag de dag is het ontwerp en de sfeer van de 11 strandclubs en 5 resorts over de hele wereld nog steeds geïnspireerd door Nicole’s levendige geest en de filosofie van “Celebrating Life”.

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.

Tags: Nikki beach.