The Soul Store: Belgische webshop met duurzame lifestyleproducten
© Instagram @thesoulstore.be

The Soul Store: Belgische webshop met duurzame lifestyleproducten

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Nieuw in webshopland is The Soul Store. Met deze webshop wilt oprichtster Ellen Vandamme een selectie van duurzame en ecologisch lifestyleproducten aanbieden.

Je vindt hier een ruim aanbod aan beautyproducten maar ook aan schoonmaakproducten die zelfs mooi in je interieur ogen.

/

The Soul Store punt be

TheSoulStore.be verkoopt een selectie van merken die oprichtster Ellen uit eigen hand selecteerde op basis van jaren aan research. De ingrediënten, de verpakking en het verhaal, alles moet kloppen.

Met The Soul Store wil ik mijn publiek bewuster, gezonder, cleaner laten leven door kleine, eenvoudige wijzigingen in hun dagelijkse routines aan te reiken. The Soul Store wil klanten inspireren tot het gebruiken van natuurlijke skincare zonder troep en hen warm maken voor het doortrekken van die levensstijl naar duurzame lifestyleproducten.

De Brugse Ellen Vandamme heeft zelf jaren geworsteld met huidproblemen. Na het lezen van een artikel over de schadelijke ingrediënten in lippenbalsems, besloot ze zich te verdiepen in natuurlijke huidverzorging. Vandaag is haar huid beter in balans en hoopt ze anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Lees ook: Clean beauty is de nieuwe hot topic, maar wat is dat eigenlijk?.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natural & Sustainable goods (@thesoulstore.be) op

/

Unieke merken

Al de natuurlijke verzorgingsproducten die je in The Soul Store terug vindt, zitten bomvol krachtige ingrediënten die het huis beter maken en een frisse gloed geven. Bovendien zijn ze onschadelijk voor het milieu. Net zoals de schoonmaakproducten, tandenborstels, geurkaarsen en nog zoveel meer dat je op de webshop kan winkelen.

De merken waarmee Ellen samenwerkt, zijn elk op hun eigen manier uniek, en niet zomaar overal verkrijgbaar. Enkele van onze favorieten zijn:

Merme

Merme The Soul Store

Pers

Merme is een merk die 100% draait op het ‘Minimal Ingredient Philosophy’. De ingrediënten in het merk zijn schoonheidsproducten zijn zo efficiënt dat ze op zichzelf kunnen staan. Merme gebruikt zo weinig mogelijk ingrediënten en mijdt verborgen kunststoffen en chemicaliën.

Simple Goods

Simple Goods The Soul Store

Pers

The Simple Goods is een Deens merk in non-toxische schoonmaakproducten. Onder het motto “We clean with kindness” zijn al de producten onschadelijk voor het milieu. Bovendien is de verpakking zo mooi dat ze zelfs een plaatsje in je interieur verdienen. The Soul Store is de enige winkel in België die dit merk verkoopt.

Shop deze producten en meer op www.thesoulstore.be en blijf op de hoogte van al wat nieuw is op de Instagram pagina @thesoulstore.be.

Lees meer Marie Claire op: S.O.S uitgroei: mijn kapper en nagelsalon zijn toe, wat nu?, Crush of the day: Hermine Hold, haaraccessoires die ons hart doen sneller slaan en Woman to watch: Raquel de Araujo Almeida.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Belgisch, Clean Beauty, The Soul Store, Webshop.