Editors Pick: Pop Trading Company x Adidas
© Pers

Editors Pick: Pop Trading Company x Adidas

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen Pop Trading Company en Adidas in de kijker.

/

Het Amsterdamse mode- en skatelabel Pop Trading Company slaat opnieuw de handen in elkaar met Adidas voor een exclusieve samenwerking. Deze keer nemen ze ons mee naar het fictieve ‘Pop Training Company’ waar alles in het teken staat van je pop vergroten. Voor de leken: pop is een term die beschrijft hoe hoog je op je skateboard van de grond kan komen door de tail omhoog te slaan.

Lees ook: Dit zijn de sneakers die iedereen nu wil dragen.

In de campagne volgen we een skater die enigszins beschaamd aan de Pop Training Company moet toegeven hoe klein zijn pop is. Samen met enkele andere zogezegde amateurs, allemaal uitgedost in Pop Trading Company x Adidas, leert hij van coach Peter Kolks (samen met Ric Van Rest oprichter van Pop Trading Company, nvdr) hoe hij zijn pop kan vergroten.

Pop Trading Company x Adidas

Pers

Pop Trading Company x Adidas

De capsulecollectie bestaat uit een selectie van Adidas Originals stukken in archiefstijl, waaronder een adidas TRX schoen en poloshirt, een California Tee met ronde hals en witte Adidas Superstar sneaker. Een volledig Adidas x Pop Trading Company trainingspak is afgewerkt met klassieke Three Stripes details in een relaxte pasvorm.

Lees ook: De chiqueste skikleding voor je wintersportvakantie.

De nieuwste samenwerking bouwt voort op de langdurige relatie tussen de twee merken. Pop en Adidas gaven al verschillende Adidas skate- en lifestyle-silhouetten een opfrisbeurt samen. Het Amsterdamse modemerk werkte eerder dit jaar ook al samen met Nijntje, Paul Smith en Burberry.

De samenwerking tussen Pop Trading Company x adidas is nu te koop in de Pop Trading Company webshop en op de site van Adidas.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.