De chiqueste skikleding voor je wintersportvakantie
© Louis Vuitton

De chiqueste skikleding voor je wintersportvakantie

Leestijd: 1 min

De moeilijkste piste die je tegenkomt op wintersport? Dat is vast de vraag wat je zal aantrekken op jouw tocht. Want of je nu in pizzapunt of netjes parallel van de bergen racet, een stijlvolle skilook blijft een belangrijke meerwaarde. Onze selectie van de mooiste skikleding voor op je volgende wintersportvakantie.

/

De grenzen tussen mode en sportkleding vervagen al een hele tijd, het was dus een kwestie van tijd voordat er skikleding op de catwalk te zien zou zijn bij merken die daar niet om bekend om staan. Zo lanceerde Balenciaga recent zijn allereerste collectie die gewijd is aan skiën. Ook Louis Vuitton, Dior en Prada hebben anno 2023 een volwaardige skicollectie beschikbaar, en Gucci verkoopt prachtige skibrillen en -laarzen.

En dan zijn er nog de gespecialiseerde skimerken als Fusalp en Goldbergh die al jaren bekend staan om de mooiste high-end skimode. Wij shopten de mooiste catwalkwaardige skikleding voor op wintersport bij elkaar voor jullie. Wedden dat deze power looks je nóg meer zelfvertrouwen geven op de latten?

10 x skikleding voor wintersport

Lees ook: Dit zijn de 5 meest betaalbare bestemmingen voor een skireis & In topvorm op skivakantie dankzij deze tips.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.