Editor’s Pick: Fantômas van Sara Esther en Juuls Juuls
© @max_attila_bartsch

Editor’s Pick: Fantômas van Sara Esther en Juuls Juuls

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick...

/

De Brusselse juwelenontwerpster Sara Esther en het Antwerpse Juuls Juuls sloegen de handen in elkaar voor een frisse nieuwe samenwerking. Samen staken ze een bestaande ring van Sara Esther in een 14 karaat gouden jasje onder het motto: everyday luxury at its best.

Lees ook: Editor’s Pick: de ‘Make 2021 Sexy Again’-kalender.

@max_attila_bartsch

De ring kreeg de naam Fantômas mee, en is zowel ultra vrouwelijk als stoer en uniseks. Het doet immers denken aan een zegelring, maar dan zonder zegel waardoor het minder robuust is. De lijnen zijn golvend en door de open ruimte voelt de ring een tikje mysterieus aan. “De ring glijdt rond je vinger, zoals zij door de straten van de stad glipt en onthult zich het liefst ’s nachts in de schemerende stadsverlichting”, aldus de Belgische designers.

De ring is verkrijgbaar met conflictvrije diamanten (€ 999) en in massief 14kt goud (€ 699), via saraesther.be en juulsjuuls.com.

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.