Editors Pick: de samenwerking tussen Essentiel Antwerp en UNRUN
©

Editors Pick: de samenwerking tussen Essentiel Antwerp en UNRUN

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking ESSENTIEL ANTWERP en UNRUN in de kijker. 

/

Essentiel Antwerp slaat de handen in elkaar met high-end sportlabel UNRUN voor een exclusieve samenwerking. UNRUN, opgericht door de Olympische gouden medaillewinnaars Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée, zorgt ervoor dat vrouwen zich elke dag kampioenen voelen.

De collab wordt gekenmerkt door de avant-gardistische prints van Essentiel Antwerp en de expertise van UNRUN, waarin men zich tegelijk glamoureus en comfortabel voelt. De collectie bestaat uit een bodysuit (€150), een sportbeha (€80), twee leggings (€95 en €110), sportsokken (€25) en een sporttas (€185). Deze items zijn ideaal voor fitness goeroes, atleten, en iedereen die zich stijlvol en zelfzeker wil voelen tijdens een avondje uit.

De capsule collectie is beschikbar vanaf 10 november, online (Essentiel Antwerp en UNRUN) en in geselecteerde Essentiel Antwerp winkels. 

 

Lees ook: Editors Pick: De samenwerking tussen Delvaux en WIELS

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Editor's pick.