Editors Pick: De samenwerking tussen Delvaux en WIELS
© Delvaux

Editors Pick: De samenwerking tussen Delvaux en WIELS

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen Delvaux en Wiels in de kijker.

/

Exclusief voor WIELS lanceert Delvaux een speciale tweekleurige armband in kalfsleer. De unisex armband, met een subtiele verwijzing naar de E met vier beentjes uit het WIELS logo, is verkrijgbaar vanaf november in een zeer beperkte oplage van 500 exemplaren. Wie de armband koopt, krijgt niet alleen een jaar lang toegang tot alle tentoonstellingen van WIELS, maar ondersteunt zo ook de artistieke programmatie van het Brusselse kunstencentrum.

/

Artistieke werking

De opbrengst van de verkoop van de armband gaat volledig naar de artistieke werking van WIELS. Delvaux schenkt de armbanden gratis aan WIELS, en steunt zo mee de werking van het Brusselse kunstencentrum, waarvan het sinds 2007 een stichtende partner is. “Het is fantastisch dat Delvaux, 16 jaar na hun eerste engagement als één van de stichtende partners van WIELS, opnieuw ons huis steunt. Willen we met WIELS toonaangevende tentoonstellingen zoals de huidige expo van Francis Alÿs kunnen blijven presenteren, dan dienen we de eigen inkomsten te vergroten. We zoeken daarom steeds naar nieuwe en creatieve financieringsbronnen ter ondersteuning van onze artistieke werking”, vertelt Diane van Impe, hoofd van partnerships van WIELS.

De armband is vanaf november te verkrijgen en kost € 390. Meer info vind je hier.

Lees ook: Editors Pick: Essentiel Antwerp x WECANDANCE

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.