Editor’s Pick: de homewarecollectie van Paul Smith
© Paul Smith

Editor’s Pick: de homewarecollectie van Paul Smith

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de eerste homewarecollectie van Paul Smith in de kijker. 

/

De Britse ontwerper Paul Smith heeft zijn eerste homewarecollectie voor herfst/winter 2022 gelanceerd, met een selectie kussens, dekens en handdoeken. “Hoe je je huis inricht is net zo persoonlijk als wat je kiest om te dragen. Met mijn nieuwe collectie heb ik geprobeerd items te ontwerpen die kleur en vrolijkheid brengen, je inspireren en altijd een glimlach op je gezicht toveren”, klinkt het bij Smith.

Lees ook: Aan de slag met gin: zo maak je drie verfrissende cocktails

/

De beroemde strepen

De collectie werd voorzien van zijn o zo bekende streepthema, dat wordt voortgezet in zijn dekencollectie. Dat is verkrijgbaar in drie verschillende ontwerpen: twee daarvan – de grafische streep en de meerkleurige streep zijn vervaardigd in een mengsel van wol- en kasjmiergarens. De eerste stijl is omkeerbaar, terwijl de tweede is ontworpen met een donkerder inslag om een semi-omkeerbare afwerking te creëren. Het derde deken, ook omkeerbaar, is gemaakt van 100% wol en ontworpen met een vervaagde rand om een tweezijdig gestreept en effen kleureffect te creëren.

 

Prijzen starten op 24 euro, shoppen kan online en in de winkel in Antwerpen.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Paul Smith.