Editors Pick: de samenwerking tussen Christian Wijnants en Karolin van Loon
© Pers

Editors Pick: de samenwerking tussen Christian Wijnants en Karolin van Loon

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen Christian Wijnants en Karolin van Loon in de kijker.

/

De gerenommeerde Belgische modeontwerper Christian Wijnants, die wordt geprezen om zijn levendige kleuren, ambachtelijk breiwerk en rijke graphics, slaat de handen in mekaar met juwelenontwerpster Karolin van Loon voor de creatie van een exclusieve nagellakcollectie.

Van Loon is een vermaard juwelenontwerpster met een voorliefde voor eerlijke, ruwe en authentieke materialen, zoals agaatstenen en diamanten. Ze bracht eerder ook al een eigen vegan nagellaklijn op de markt. Deze samenwerking, met de kenmerkende stijl van Christian Wijnants, biedt een unieke en ecologische benadering van schoonheid.

Holistische beauty

Deze opmerkelijke samenwerking tussen mode en juwelen brengt een holistische benadering van persoonlijke stijl en waarden naar voren. Het unieke gamma, zorgvuldig samengesteld door beide Antwerpse ontwerpers, omvat drie nagellakkleuren: Forest, Ocean Grey en Lime. Geïnspireerd door Christian Wijnants aankomende Resort ’24-collectie, belichaamt elke kleur een vleugje van zijn creatieve visie.

Wat deze nagellakcollectie nog meer onderscheidt, is het feit dat alle producten vegan en milieuvriendelijk zijn. Met een scherp oog voor duurzaamheid biedt deze capsulecollectie niet alleen een esthetisch verfijnde ervaring, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

Deze set is verkrijgbaar in beperkte oplage, een flesje kost € 84.

Lees ook: Dit zijn de sneakers die iedereen nu wil dragen.

 

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Beauty, Belgische mode, Collab, Duurzaamheid, Fashion, Shopping.