Editors Pick: Akillis x ZoulliArt
©

Editors Pick: Akillis x ZoulliArt

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen Akillis x ZoulliArt in de kijker.

/

Opgericht in 2007 door Caroline Gaspard, staat het huis Akillis bekend om zijn durf en zijn wil om codes te doorbreken. Gevestigd aan de Place Vendôme, naast de groten der aarde, biedt de boetiek gedurfde creaties met een mix van rockstijl. Net als de oprichtster straalt het juwelenhuis energie uit. Voor het eerst in haar geschiedenis gaat ze een unieke samenwerking aan met een Franse kunstenaar, namelijk de creatieve ZoulliArt.

ZoulliArt is een schilder-beeldhouwer geboren in 1996 en gevestigd in Frankrijk. De kunstenaar haalt zijn inspiratie uit het leven, de lichten, de seizoenen en kleuren. In het kader van zijn samenwerking met Akillis heeft ZoulliArt eens te meer zijn verbeelding volledig laten spreken om twee unieke en iconische juwelen te creëren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoulli Art (@zoulliart)


/

De Akillis x ZoulliArt collectie

In deze capsulecollectie worden de kenmerkende hangers van het merk Akillis, Fatal Attraction en LoveTag, in zwart titanium, verfraaid met een explosie van kleuren. Trouw aan zijn artistieke handtekening, heeft ZoulliArt zijn spuitbussen met verf in de hand genomen om ze volledig uniek te maken.

Deze beperkte oplage is verkrijgbaar vanaf € 1200.

Lees ook: Editors Pick: De samenwerking tussen Delvaux en WIELS

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.