Droom weg: Belgen openen vakantieparadijs in Portugal
© Francisco Nogueiera

Droom weg: Belgen openen vakantieparadijs in Portugal

Leestijd: 1 min

Midden in een prachtig landschap in het Zuiden van Portugal, opende een Belgisch team 'theAddresses'. Een vakantieparadijs met de mooiste privé guesthouses. Recent ging het vierde gastenverblijf open. 

/

TheAddresses is een hospitality merk dat architectuur en design combineert met hotelservices én gecureerde reistips. Pal in het centrum van een oud vissersdorpje, tussen de sinaasappelboomgaarden of met je voeten in het zand: de oprichters van theAddresses gaan op zoek naar bijzondere plekken met een verhaal en toveren die om tot vakantiehuizen die uitblinken in ingetogen luxe.

Elk huis heeft naast een stijlvol interieur een buitenruimte met een zwembad én het comfort en de service van een boetiekhotel. Je boekt een verblijf bij theAddresses, en via de conciërgeservice laat je al de rest regelen. Privévervoer, restaurantreserveringen, nabijgelegen golfbanen, rustgevende massages, culturele bezoeken, wandel- of fietstochten, een avontuurlijke boottocht naar een onbewoond eiland,…

Francisco Nogueira

Belgen in Portugal

Oprichters Bert Jeuris en Ludovic Beun reizen al jaren naar de Algarve. Ze delen een gezamenlijke liefde voor Portugese cultuur, natuur en uiteraard de wijnen en keuken en vonden het tijd om die passies te delen. Elke gast krijgt bij aankomst een magazine met hun beste tips. Gaande van de mooiste strandjes en eilanden tot de beste keramiekwinkel en marktjes.

Casa Um, Casa Dois en Casa Très waren eerder al klaar om gasten te ontvangen. Het gelauwerde architectenbureau Atelier Rua renoveerde de huizen, creatieve studio Studio Stories richtte ze in. Onlangs opende ook Casa Quatro. Dit gastenverblijf is gelegen in São Brás de Alportel, een rustig en vredig stadje in het zuiden van Portugal dat langs alle kanten omringd wordt door heuvels. Met een open leefruimte gesierd door een gewelfd plafond, een ruime keuken, 4 en-suite slaapkamers, een rooftop terras en een patio met zwembad, biedt het huis plaats tot 8 personen. ​

Droom alvast even weg en laat je hieronder inspireren door de prachtige foto’s.

Meer info: theaddresses.com.

Francisco Nogueiera

Francisco Nogueiera

Francisco Nogueiera

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Francisco Nogueira

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Eindelijk lenteweer: de mooiste mode-items om in de sfeer te komen. Reis rond de wereld in je huiskamer met deze 5 populaire planten. Brussel krijgt na 40 jaar terug een eigen openluchtzwembad.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Luxereizen, Portugal.