DJ Lotte Feynen maakte voor ons een fotoverslag van Rock Werchter
© Rock Wechter ©BACARDÍ

DJ Lotte Feynen maakte voor ons een fotoverslag van Rock Werchter

Leestijd: 1 min

Met zowat 90.000 bezoekers per dag was de 46e editie van Rock Werchter een groot succes. Ook de Hasseltse DJ en BACARDÍ Ambassadeur Lotte Feynen mocht er draaien vrijdag en zij maakte voor ons een fotoverslag van haar dag!

Morgenstond heeft goud in de mond, want ik mocht camping The Hive openen met een dj-set. Fantastisch, want ik hou ervan om vroeg op een festival zijn zodat ik een hele dag rustig kan rondkuieren om de sfeer zo volledig op te snuiven.

Na een stevig ontbijt maakte ik iedereen wakker met mijn dj-set en vertrok ik naar de stand van BACARDÍ voor een heerlijke rum spiced cocktail.

Tussen de optredens van de grote namen kan het rond het hoofdpodium even wat rustiger zijn. Ik vertoef dan het liefst bij casa BACARDÍ, want daar gaan de hele dag door de pannen van het dak!

Cheers!

Leukste moment van de dag! Als jong meisje ging ik vaak met mijn papa naar festivals, want hij is grote muziekliefhebber. Maar van zodra het kon (en ik oud genoeg was), ging ik er vandoor met vriendinnen (puberstreken)… Nu ik 28 ben, koester ik deze momenten samen net weer, en ben ik blij dat we opnieuw een herinnering rijker zijn.

Een kleine outfitcheck tussendoor. Ik kreeg op Instagram al een aantal vragen over mijn outfit, dus daarom even deze opsomming: de broek is van Pinko, de laarzen kocht ik bij Sacha, de tas is van C&A en de top shopte ik jammer genoeg lang geleden op vakantie.

Volgende stop: Main Stage. Na een hele dag duimen, was ik bijzonder opgelucht dat de show van Metallic gewoon doorging. De Amerikaanse rockband Greta Van Fleet had jammer genoeg wel geannuleerd, maar ik was aangenaam verrast door de geweldige performance van hun vervanger Turnstile.

Metallica zorgde voor een prachtig einde van een magische dag. Dankjewel Werchter, tot volgend jaar!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BACARDÍ.

www.bacardí.com

LEES OOK :

Wereldmilieudag: 5 duurzame modemerken die zorg dragen voor onze planeet

Knokke-Heist: 5 shopadressen voor de zomer

Filmtip: Minions – Hoe Gru superschurk werd

Commercieel team De artikels van >