Dit zijn de genomineerden voor ‘foto van het jaar’ op de Belgian Travel Blog Awards
© Jurian Cuypers

Dit zijn de genomineerden voor ‘foto van het jaar’ op de Belgian Travel Blog Awards

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Op 6 maart 2021, organiseert Sound of C de vierde editie van de Belgian Travel Blog Awards. Ondanks het moeilijke jaar hebben reisbloggers en andere reisinfluencers niet stilgezeten. Inmiddels zijn de genomineerden voor de vierde editie van de Belgian Travel Blog Awards bekend.

/

Belgian Travel Blog Awards

Ook dit jaar werd er een recordaantal inzendingen geteld voor de Belgian Travel Blog Awards. Ondanks het bijzonder moeilijke jaar 2020 waarin reizen vaak geen optie was, is dit toch een positieve verrassing. Nu ook de genomineerden geselecteerd zijn, kunnen we terugblikken op een toch wel heel avontuurlijk jaar. Tussen de genomineerden vinden we enkele oude bekenden terug zoals Soms ook Heimwee, With Kids on The Road en Sonderling, de winnaar van vorig jaar. Maar ook enkele nieuwe namen maken hun opwachting in de lijst. Kijk maar naar Sentiers Du Phoenix, Håndbagage en mamablogger Liesellove. De genomineerden werden zorgvuldig geselecteerd door de vakjury bestaande uit Britta Baeke, Toni Deconinck, Sebastiaan Bedaux en Kristina Hansen (German National Tourist Board).

Ook jij kan vanaf nu je stem uitbrengen op jouw favoriete travel blogger voor de Audience Choice Award via de website belgiantravelblogawards.be en dat tot en met 26 februari.

/

Foto van het jaar

Hoewel er awards worden uitgereikt in zo’n 12 categorieën, is het vooral uitkijken naar de winnaar van ‘Image of the Year’. Elk jaar opnieuw worden de meest spectaculaire foto’s geselecteerd, en dit zijn de vier genomineerde van dit jaar:

Lees meer Marie Claire op: Dit zijn alle winnaars van de Belgian Vegan Awards 2020, 22-jarige dichter Amanda Gorman geeft Amerika hoop en De mooiste cabins voor een vakantie in eigen land.

Tags: Belgian Travel Blog Awards, Fotografie.