Deze films en series mag je in september niet missen op Netflix
© Shutterstock

Deze films en series mag je in september niet missen op Netflix

Leestijd: 1 min

De zomervakantie zit er bijna op, maar dat wil niet zeggen dat de populaire streamingdienst Netflix stil heeft gezeten. In september worden we opnieuw verwend met heel wat leuke films en series. Dit zijn onze favorieten.

Atypical – seizoen 2

In september krijgt Atypical, de goed ontvangen serie over de autistische Sam, eindelijk een vervolg. In het tweede seizoen ligt de focus niet alleen op Sam, maar ook op zijn ouders en zus. Op het einde van seizoen 1 betrapte zijn zus hun moeder met een barman, wat ongetwijfeld grote gevolgen zal hebben in het nieuwe seizoen.

/

Les Chicas del Cable -seizoen 3

In september mogen we eerder dan verwacht genieten van het nieuwe seizoen van Les Chicas del Cable. De populaire Spaanse dramaserie gaat over vier telefonistes in de jaren 20 die omgaan met liefde en jaloezie op de werkplaats. Ondertussen is het 1930 en weigeren de feministische vrouwen om hun hoofd te laten hangen.


/

Once Upon a Time – seizoen 7

Het zevende seizoen van de sprookjesachtige serie Once upon a time begint met een grote time skip. Henri is nu een volwassen man en gelooft niet langer in sprookjes. Het is nu aan zijn dochter om hem opnieuw te doen geloven. In het seizoen maken we kennis met heel wat nieuwe personages zoals Assepoester en Rapunzel.

/

Sierra Burges is a loser

De nieuwe Netflixfilm Sierra Burges is a loser is dé film om naar uit te kijken in september. De hoofdrol van de serie wordt vertolkt door Shannon Purser, bekend uit Riverdale en Stranger Things. De film gaat over een laatstejaarsstudente die ervan droomt om naar Stanford te gaan. Op een dag krijgt ze een bericht van de knappe Jamey dat eigenlijk voor iemand anders is bestemd. Ze doet zich voor als het meisje in kwestie in de hoop dat hij haar leuk gaat vinden. Een echt catfish verhaal dus!


/

The Angel

The Angel vertelt het waargebeurde verhaal van Ashraf Marwan, de schoonzoon van President Nasser en adviseur van zijn opvolger Anwar Sadat. Terwijl Egypte op de rand van oorlog staat, maakt hij contact met Israël waardoor hij in een gevaarlijk spel van spionage belandt. De informatie die hij weet te verzamelen heeft ernstige gevolgen voor de politiek.


/

The Mummy

Vanaf september komt ook de volledige originele trilogie van The Mummy online op Netflix. De films met Brendan Fraser in de hoofdrol zijn ondertussen echte klassiekers geworden. In de reeks botsen avonturiers tijdens een zoektocht naar een schat op een eeuwenoude vloek waardoor ze een mummie ontwaken. De films zijn niet alleen spannend, maar bevatten ook heel wat humor. Ideaal voor een ontspannende filmavond!

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix september.