Een herfsthuwelijk? De mooiste trouwjurken voor elk type bruid
© Instagram @onedaybridal

Een herfsthuwelijk? De mooiste trouwjurken voor elk type bruid

Leestijd: 3 min

Zei je al "Yes" tegen je future husband, maar nog niet tegen "The dress"? Dan kan je hier naar hartenlust scrollen, gapen, kwijlen en vooral: heel hard wegdromen en uitkijken naar je grote dag. Geen trouwplannen, maar wél een zwak voor prachtige witte gewaden? Ook welkom!

Ben jij niet zo voor de hoepelrokken, de sweetheart neckline, of de zeemeermin jurk? Geen probleem, ook voor tomboy bruiden, voor minimal types, of tropische trouwers, gingen we op zoek naar oogverblindende bruidskledij.

/

De minimal bride

Poespas is niet aan jou besteed. Jij wil een simpele, effortless jurk, zonder meer. Franjes, ruches zijn enkel voorbehouden op de bruidstaart.

/

De bling bruid

Een paillette hier, een diamantje daar. Jij deinst niet terug van een beetje glam, en al zeker niet op je huwelijksdag.

/

De bombastic bride

Jij kan volumineuze silhouetten wel appreciëren en droomde al van kinds af van een over the top gown. Ook in je persoonlijk leven kan een beetje drama van tijd tot tijd geen kwaad.

/

De tomboy bride

Dat je wil trouwen in een broek(pak) staat al eeuwen vast. Jij zoekt een stoere look met een hoog nonchalance gehalte.

 


/

De boho bruid

Een dromerig, romantisch silhouette met kanten afwerking. Véél afwerking. Jij zoekt een sfeervolle, speelse jurk en ook op je trouwfeest moet het er allemaal losjes aan toe gaan.

 

 

/

De beach bride

Naar het altaar wandelen? Naar het strand ja. Jij wil liefst exotischere oorden opzoeken om je in de echt te verbinden.

 

 

/

De 2 in 1 bruid

Praktisch, dat ben jij. Jij geeft de voorkeur aan een tweedelig trouwuniform, omdat het enerzijds je lichaam flatteert (hallo platte buik!) en anderzijds omdat je je trouwkledij graag nog wil door dragen nà het feest. Een zijden top, een streepje blote buik en een elegante rok. Sounds like a plan?

 

 

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Bruidsjurk, Trouw, Wedding.