Deze beroepen scoren het best op Tinder
© Unsplash

Deze beroepen scoren het best op Tinder

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Iedereen wilt zoveel mogelijk Tindermatches behalen, en er zijn vele manieren om dit te doen: een leuke foto, impressionante reizen en vooral een interessante biografie. Een recente studie onderzocht welke beroepen het beste scoren op Tinder.

Nu we allemaal thuis zitten, kan het als single soms heel eenzaam aanvoelen. Iemand nieuw leren kennen, is een geheel nieuwe uitdaging geworden. Om dit op te lossen, kunnen we naar Tinder grijpen. Maar wat zorgt er nu voor dat anderen ook jou naar rechts swipen? Jouw mooie glimlach, die bikinifoto van drie jaar geleden of jouw beroep? OnBuy onderzocht alvast het verband tussen jouw opleiding en het aantal matches.

/

De resultaten

Het beste diploma om in jouw biografie te hebben, als vrouw, is rechten. Op de 200 mannen die jij naar rechts swipet, zullen er zo’n 186 met jou willen matchen. Dat is een heleboel, en een grote tegenstelling bij mannen. Indien je als man rechten studeerde swipen er maar zo’n 101 vrouwen op 200 naar rechts.

Na rechten doet ook onderwijs het goed bij vrouwen met zo’n 173 swipes. Verder bestaat de top 5 van meest succesvolle beroepen op Tinder uit business, talen en geneeskunde. En laat dat laatste nu net het meest succesvolle beroep voor mannen zijn. Benieuwd naar de hele top 10 van best scorende beroepen op Tinder, neem dan snel een kijkje hieronder.

Tinder beroepen graphic

Pers

Lees meer Marie Claire hier: Crush of the day: NOUS, ethisch, kleurrijk en Belgisch, Vergeet de honeymoon en neem je single vrienden mee op buddymoon, 12 erotische boeken om meteen te verslinden en Mauritius: 5 redenen om er je vakantie door te brengen.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Dating, Tinder.