De hipste drankjes van 2021 zitten in een blikje
© MCB

De hipste drankjes van 2021 zitten in een blikje

Leestijd: 1 min

Alcoholische drankjes in blik winnen aan terrein. In Amerika en het Verenigd Koninkrijk zijn ze al langer een hit, en nu waaien ze over naar onze contreien. Marie Claire somt er 8 lekkere op, uitgetest en goedgekeurd door onze redactie.

Alcohol in blik is praktisch en verleidt daarom steeds meer en meer millennials tot de aankoop ervan. Het comfort van blik is ideaal voor onze fast pace maatschappij: compact, makkelijk te vervoeren, blijft lang koel en het is handig op plaatsen met een verbod op glazen flessen, zoals sommige parken. Ontdek hieronder onze favoriete nieuwe drankjes in blik. 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook: 3 makkelijke en kindvriendelijke recepten, Uitgetest: zijn maaltijdboxen de hype en het geld waard? en Pesto eggs, het nieuwe recept dat viraal gaat op TikTok.

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.