De concertfilm van Taylor Swift bekijk je binnenkort op Disney+
© press

De concertfilm van Taylor Swift bekijk je binnenkort op Disney+

Door Diane de Molinari  & Margo Verhasselt
Leestijd: 1 min

Swifties hebben echt iets om blij over te zijn in februari! Direct na de aankondiging van haar volgende album, zullen fans de kans hebben om het filmconcert van Taylor Swift, "Taylor Swift The Eras Tour (Taylor's Versie)", te bekijken op het streamingplatform Disney+. 

/

Het popicoon heeft opnieuw toegeslagen. Haar filmconcert, getiteld “Taylor Swift The Eras Tour (Taylor’s Versie)”, komt op 15 maart naar het streamingplatform van Mickey. Nadat het al in sommige bioscopen is vertoond, krijgen fans binnen iets minder dan een maand recht op een langere versie. Disney+ heeft aangekondigd op Instagram dat we niet alleen de tour zullen zien, maar ook vijf extra nummers, een exclusiviteit die de bioscopen niet hebben gehad. Er zal een live versie te zien zijn van de beroemde hit “Cardigan”, evenals vier andere nummers in akoestische versies. Dit zal de Swifties verheugen die geen kans hebben gehad om een concertticket te bemachtigen, of degenen die deze memorabele momenten opnieuw willen beleven!

/

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Disney+ (@disneyplus)

/

Concertfilm

Als je bedenkt dat je tegenwoordig meer dan 700 euro moet neertellen voor een ticket voor een concert van Taylor Swift, kun je wel zeggen dat je abonnement op Disney+ (10,99 euro per maand) snel wordt terugverdiend! Wat investering betreft, het streamingplatform, dat te maken heeft met moeilijkheden als gevolg van een daling van het aantal abonnees, zet deels in op dit programma om weer op te leven. Het heeft dus de exclusieve rechten verworven voor het filmconcert van de Eras Tour voor een bedrag van 75 miljoen dollar. Een uitstekend idee dat naar verwachting vanaf de eerste uren van 15 maart veel succes zal hebben.

Kortom, Disney+ zal een volledig nieuwe versie van het concert aanbieden aan de fans van de 34-jarige Amerikaanse zangeres. In de vorm van een film van bijna drie uur dompelen de scènes ons onder in de sfeer van de concerten van augustus 2023 in Los Angeles, alsof we er zelf bij zijn. Dit zal de fans bezighouden tot de release van het nieuwe album van Taylor Swift, “The Tortured Poets Department”, gepland op 19 april!

Lees ook: De redactie van Marie Claire test: de mascara

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.