De 12 coolste badpakken om baantjes in te trekken
© Pers

De 12 coolste badpakken om baantjes in te trekken

Leestijd: 1 min

Een sportbadpak aankopen, is soms nog vermoeiender dan het zwemmen op zich. Dan is het te krap, te retro, te verhullend, te hoog uitgesneden of te krap. Herkenbaar? Dus waarom niet investeren in een stijlvoller exemplaar?

Zwemmen is de ideale sport voor wie een mooi en stevig figuur wil. Met zwemmen verbrand je best veel calorieën. Het is wel belangrijk om minstens 45 minuten te trainen, omdat je lichaam pas vanaf dan uit de vetreserves van je lichaam begint te putten. Zwemmen heeft extra veel impact op cellulitis, omdat de weerstand in het water twaalf keer sterker is dan normaal. Daarnaast heeft het drainerende effect van water ook een positieve invloed op je figuur.

Niet alleen je billen hebben baat bij baantjes trekken, ook je buikspieren worden optimaal benut. Denk maar eens aan dat wasbordje van Olympisch zwemkampioen Pieter Timmers.

Motivatie te over dus. Zwembril aan, badmuts op, en duik eerst even in deze badpakkenselectie: 

 

LEES OOK: Het Atletische lichaam is het nieuwe it-lichaam: 10 tips 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Badpakken, Fitness, Health, Sport, Swimwear, Zwemmen.