Crush of the day: het verwarmd oogmasker van Sanui van Sofie Valkiers
© Pers

Crush of the day: het verwarmd oogmasker van Sanui van Sofie Valkiers

Door Marie Claire Stagiaire  & Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Sofie Valkiers, een van de eerste modebloggers in België, breidt haar eigen lifestylelabel Sanui uit met een luxueus oogmasker. Het verwarmd oogmasker verfrist en kalmeert het ooggebied en biedt tegelijk ook een dosis pure ontspanning. Wij zijn alvast fan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie Valkiers (@sofievalkiers) op

/

Lifestylelabel Sanui

De Antwerpse reist enorm veel en daardoor miste ze vaak haar thuis. Tijdens het reizen neemt ze vaak wat persoonlijke spullen mee (zoals haar hoofdkussen, een interieurgeur en foto’s van haar familie) om een gevoel van huiselijkheid te creëren in haar hotelkamer. Het is zo dat ze op het idee voor Sanui kwam. De eerste producten uit haar Sanui-collectie waren twee luxueuze geurkaarsen. Die collectie wordt nu dus uitgebreid met een verwarmend oogmasker. Het idee voor dit luxe Sanui-oogmasker is ook op reis ontstaan. Na een slapeloze nacht in het vliegtuig verlangde Valkiers naar een rustgevend product dat je helpt bij het in slaap vallen waar je ook bent, ongeacht een eventuele jetlag.

Het oogmasker verlicht snel vermoeide ogen. Het warmt op tot  40 graden en heeft een dubbele werking: verfrissen en kalmeren van het ooggebied en tegelijk een dosis pure ontspanning bieden. Er is ook een subtiele geur toegevoegd aan het oogmasker. Deze geur werd gecreëerd door de Franse meester-parfumeur Emmanuel Philip, met wie Sofie ook al samenwerkte voor de geur van haar kaarsen. Gun jezelf een welzijnsmomentje van 15 minuten, net genoeg om terug frisse en uitgeruste ogen te krijgen, overal en altijd.

sanui-oogmasker

Pers

Het luxe Sanui-oogmasker van Sofie Valkiers is nu verkrijgbaar vanaf 20 euro voor een doos met vijf maskers.

Kan jij maar geen genoeg krijgen van Sofie? Lees dan zeker ook de 13 beautygeheimen van Sofie Valkiers op het filmfestival in Cannes en stijlvol tussen de pampers met de tips & tricks van Sofie Valkiers.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Ontspanning, Oogmasker, Sofie Valkiers.