Crush of the day: het duurzame swimwear label Kaly Ora
© Instagram @kalyora

Crush of the day: het duurzame swimwear label Kaly Ora

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

New kid on the block Kaly Ora is het nieuwste swimwear label die onze harten weet te veroveren. Met ecologische en kwalitatieve stoffen, gemaakt van gerecycleerd plastic, staat Kaly Ora voor elegantie en tijdloze silhouetten. Leer er hier alles over.

/

Het verhaal

Toen Kaly Ora oprichtster Flore Carlier twee jaar geleden naar Thaïland verhuisde, realiseerde ze des te meer hoe erg de vervuiling van de oceaan eraan toe is. Tijdens het werken bij een mode start-up in Bangkok zag Carlier de negatieve gevolgen van snelle mode in Azië. Daar besloot ze dat het anders moet. De wens om haar passie voor mode, mensen en de oceaan te combineren groeide en zo ontstond het idee om een duurzaam swimwear label op te richten. Kaly Ora was geboren.

We houden van mode, maar nooit ten koste van mensen of de planeet. We promoten liever vakmanschap, innovatieve gerecycleerde stoffen en sociale waarden, milieu en duurzaamheid. – Kaly Ora

De naam Kaly Ora is een knipoog naar het Griekse eiland Kalymnos waar Flore Carlier vele zomers heeft doorgebracht. Kaly betekent namelijk schattig in het Grieks en “I Kali I Ora” is een uitdrukking gebruikt om goede tijden toe te wensen. Met andere woorden, dankzij dit swimwear label zijn goede zomertijden gegarandeerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KALY ORA SUSTAINABLE SWIMWEAR (@kalyora) op

/

 Kaly Ora

Kaly Ora staat voor elegantie en eenvoud. Het doel? Een grote diversiteit aan vrouwen aanspreken en goed laten voelen in hun ontwerpen. Dankzij het merk zijn tijdloze silhouetten met een moderne toets is dit merk werkelijk uniek. Ontdek de volledige collectie hieronder:

Nog niet uitgelezen? Lees dan ook: Staycation tip: Weekendje weg naar Koksijde, Shopping: 15 maskers voor een veilige zomer, Alles wat je moet weten over Calvin Klein’s nieuwste campagne met Jari Jones.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Kaly Ora, Sustainability, Swimwear.