Crush of the day: de unisex collectie ‘ARVEN’ van Lore Van Keer
© Lauren van Hijfte

Crush of the day: de unisex collectie ‘ARVEN’ van Lore Van Keer

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Op zoek naar een mooi en kwaliteitsvol juweel van Belgische bodem? Lore Van Keer heeft een nieuwe unisex sieradencollectie ontworpen. Kies een letter of een persoonlijk teken uit het zorgvuldig ontworpen ARVEN-alfabet, draag het dicht bij je en geef het later door aan iemand van wie je houdt. Of kies een op maat ontworpen, handgemaakt ARVEN-stuk als een uniek geschenk. 

/

ARVEN: handgemaakte juwelen met een verhaal

Het label is de eerste volledige collectie van Lore Van Keer dat niet specifiek voor vrouwen is ontworpen. ARVEN staat voor een evenwichtige destillatie van verhalen die we met ons meedragen én dit voorbij generaties en geslacht.

 

ARVEN is een draagbare herinnering aan alles wat bedoeld is om lang mee te gaan. De lijnen hebben meer betekenis, omdat ze verwijzen naar de letters van het alfabet, de hoekstenen van wat we tegen elkaar zeggen. De betekenis van deze lijnen en hoeken worden verdiept door de intentie van de persoon zelf die ze kiest. 

De Marieclaire video van vandaag :
Narcisten hoe ontsnap je uit een vergiftigde relatie

Nothing lasts forever, and yet nothing really ends – Lore Van Keer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Everybody carries their story with them. Everybody has something to give. #ARVEN #LoreVanKeer #jewellery #handmade #madeinBelgium

Een bericht gedeeld door Lore Van Keer Jewellery Design (@lorevankeer) op

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Juwelen van Belgische bodem: interview met juwelenontwerpster Lore Van Keer

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: ARVEN, Lore Van Keer, Sierradencollectie.