The Pharmacy: innovatieve cocktailbar komt naar Antwerpen
© Pers

The Pharmacy: innovatieve cocktailbar komt naar Antwerpen

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Kan het ooit te koud zijn voor cocktails? Wij bij Marie Claire denken van niet, zeker toen we hoorden dat de alombekende Knokse cocktailbar The Pharmacy neerstrijkt in het trendy Park Den Brandt in Antwerpen.

Het concept? Zoals we het kennen: lichtjes geheimzinnig en met innovatie voorop.

/

Family, friends and innovation

The Pharmacy

Nicolas Legein

The Pharmacy werkt al jaren rond dezelfde drie pijlers. De eerste is familie. Met The Pharmacy – oorspronkelijk opgericht door de familie Van Ongevalle – breiden vader Jan en dochter Hannah deze maar al te graag uit door een samenwerking met horecagroep Shrimp Tempura. Hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt men zo. De bar zelf is meteen een gespreksstarter. Het draait er om vriendschap en leuke verhalen die zich achter geheimzinnige decoraties verbergen. De cocktails zelf zijn het toonbeeld van innovatie, smaak en structuur. Uitbaatster Hannah is bekend voor de bereiding van uitgebalanceerde en ietwat uitdagende drankjes.

Tip: probeer de geranium en paardebloem cocktail, wedden dat je deze nog nooit eerder proefde?

/

Know it all kaart

The Pharmacy

Nicolas Legein

Een blik op de kaart met de omschrijving van de klassieke en innovatieve cocktails is genoeg om te begrijpen waarom Hannah zich tot de 12 beste bartenders ter wereld mag rekenen. Bovendien staat The Pharmacy’s kaart vol met weetjes en andere grappige knowhow. Zo heb je genoeg gespreksstof voor zelfs de meest saaie date.

/

Park Den Brandt

The Pharmacy

Nicolas Legein

We mogen het gerust zeggen, De Middelheimsite in Berchem is absoluut the place to be in Antwerpen. Ook Oud-Berchem laat zich zien als coming up buurt, met innovatieve woonideëen zoals die van YUST, bruine café’s en een Black Smoke’s BBQ.

/

The Pharmacy

The Pharmacy

Nicolas Legein

Praktische info:

The Pharmacy, Park Den Brandt, Beukenlaan 12, Antwerpen

Openingsuren:

Zon-ma-di-woe-do 17u – 00u

Vrij-zat 17u – 01u30

Lees meer Marie Claire: Wijnegem opent deuren voor heuse Man Cave, Weekendtip: LN Knits jaarlijkse stockverkoop op 2-3 februari, YUST: wonen we binnenkort allemaal samen, 50 tinten roze: Antwerpen is met MOOY een mierzoete hotspot rijker.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Cocktailbar, Cocktails, The pharmacy.